2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunma ve kutlama programı düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda ilk olarak Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca tarafından anıta sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulup, istiklal marşı söylendi. Çelenk sunam töreninin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ile birlikte Silkar Günlükbaşı İlkokulu Müdürü Mehmet Çoban ve beraberinde iki öğrenci tarafından Fethiye Kaymakamı Alper Balcı makamında ziyaret edilerek çiçek taktimi yapıldı. 

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN