2B Satışı Mağdurlarına Yeni Düzenleme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u TBMM'de ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, sosyal medya hesabından ' Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda, 2-B arazilerinin satışı konusunda yeni bir düzenlemenin yapılmasına ihtiyaç olduğunu bildirdik. Taksitlerini zamanında ödeyemeyerek mağdur olan hemşerilerimizin lehine yeni bir düzenleme yapılacağını müjdeliyoruz' paylaşımını yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a TBMM’de yaptıkları ziyaretle ilgili paylaşımda bulundu.Milletvekili Yelda Erol Gökcan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek, Muğla’mıza yapılacak yatırımları görüştük.Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan ve Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ile birlikte  katıldığımız toplantıda,  Bakanlık üst düzey bürokratları da yer aldı. Oldukça verimli geçen toplantımızda; Millet Bahçeleri, TOKİ, Bisiklet Yolu ve Sokak Sağlıklaştırma Projelerimiz için destek istedik. Sayın Bakanımız projelerimiz için ödenek tahsis edeceğini bildirdi”dedi
Ayrıca Menteşe ilçemizin Kıran,  Sarnıç, Kuyucak ve Derinkuyu Mahallelerinin     ekseriyetinin    Gökova  Özel   Çevre  Koruma     Alanı   içinde kalmasından dolayı imar planı yapılamadığı ve bunun da kaçak yapılaşmaya yol açtığını dile getirdiklerini ifade eden Gökcan “Bu sorunun aşılması için  Koruma    Amaçlı     İmar    Planlarının Bakanlık tarafımdan yapılmasını talep ettik. Sayın Bakanımız bu talebimizi de olumlu karşılayarak, imar planı çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Kavaklıdere Belediyemizim TOKİ Konutları için İmar Planı düzenlemelerinin yapılması hususunu da görüştük.Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda; 2-B arazilerinin satışı konusunda yeni bir düzenlemenin yapılmasına ihtiyaç olduğunu bildirdik. Taksitlerini zamanında ödeyemeyerek mağdur olan hemşerilerimizin lehine yeni bir düzenleme yapılacağını müjdeliyoruz” dedi. 
İlçelerin ihtiyacı olan ödenek, ekip ve ekipman konularında da taleplerini aktardıklarını söyleyen Gökcan “Sayın Bakanımıza ve Bakanlık üst düzey bürokratlarına Muğla’mıza verdikleri destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN