39 Golün Üçte Biri Nurettin'den

TFF 3. Lig . Grup'ta ilk yarıyı en yakın rakibi Esenler Erokspor'un önünde 43 puanla lider bitiren Fethiyespor'un bu sezon en çok gol atan futbolcusu Nurettin Çakır attığı 13 golle 3.Lig 3.Grup'ta gol krallığı yarışında önde bulunuyor. Fethiyespor'un diğer gol makinesi Alihan Tunçel'de 11 golle ikinci sırada.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiyespor takım halinde bu sene fırtınalar estiriyor.İlk yarıyı 43 puanla lider olarak kapatan Fethiyespor’un gol  makinesi  Nurettin Çakır Türkiye’de oynanan tüm profesyonel liglere bakıldığında  gol krallığında 15 gollü  3.Lig 1.Grup’ta Batman Petrol Spor’da oynayan Aykut Çift’in ardından 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Somasporlu Yasin Abdioğlu ile beraber 13 golle 2.sırada bulunuyor.
Fethiyespor bu sezon takım olarak ilk yarıda  en çok puan toplama,kendi sahasında puan kaybetmeme gibi alanlarda rekorlar kırarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.Diğer taraftan  grubun gol krallığı yarışmasında attığı 13 golle Nurettin Çakır lider durumda bulunuyor.Tüm profesyonel liglere bakıldığında ise Nurettin Çakır attığı 13 golle 3.Lig 1.Grup Takımı Nevşehir Belediye Spor Futbolcusu Yıldıray Koçal ve 2.Lig Kırmızı Grup Takımı Somasporlu Yasin Abdioğlu  ile beraber 15 gol atan Batman  Petrol Spor futbolcusu Aykut Çift’in ardından ikinci sırada bulunuyor.
Türkiye Futbol Federasyonu Profosyonel Ligleri’nde şu ana kadar yapılan maçlar sonucunda gol krallığı yarışında Süper Lig’de Karagümrüklü Aleksandar Pesic 10 gol ile birinci, Spor Toto 1.Lig’de  Kocaelisporlu Dino Ndlovu ,İstanbulsporlu İbrahim Yılmaz ve Eyüpsporlu Umut Bulut 9 golle birinci TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 24 Erzincansporlu Muhammet Demirci,Eskişehirsporlu Onur Arı ve Karacabey Belediyesporlu Ömer Yıldız 8 golle birinci , Kırmızı Grup’ta Somasporlu Yasin Abdioğlu 13 golle birinci, 3.Lig 1.Grup’ta Batman Petrolsporlu Aykut Çift 15 golle birinci 2.Grup’ta İskenderun Sporlu Emre Gemici ve Gençlerbirliği’nden Fatih Şerifoğlu 9 golle birinci ve 3.Grup’ta Fethiyesporlu Nurettin Çakır 13 golle birinci.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN