Akut Fethiye ekibi bilgilendirme toplantısına katıldı

Fethiye Alzheimer Derneği başkanı Op. Dr. Mehdi Sadat, Alzheimer Derneği yönetim kurulu üyesi ve MSKÜ Fethiye Yaşlı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Cemil Yavuz, AKUT Fethiye Gönüllüler Derneği ekibiyle bir araya geldi. Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda ekiple bir araya gelinerek Alzheimer hastalığı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Fethiye Alzheimer Derneği başkanı Op. Dr. Mehdi Sadat, Alzheimer Derneği yönetim kurulu üyesi ve MSKÜ Fethiye Yaşlı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Cemil Yavuz, AKUT Fethiye Gönüllüler Derneği ekibiyle bir araya geldi. Toplantıda Alzheimer hastalığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Toplantı gündemi; Alzheimer hastaları hakkında sunum, iki dernek arasında yapılacak projeler gündeme getirilip fikir alışverişinde bulunulması, akreditasyon süreci ile ilgili bilgiler verilmesi.  
Toplantıda AKUT üyelerinden gelen çok sayıda soruya, örnekler üzerinden detaylı yanıtlar verilmesi üzerine birlikte yapılabilecek konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 
AKUT Fethiye Ekip Lideri Birol Coştu; “ Güzel bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı gündemimizde de olduğu gibi öncelikle Alzheimer hastalığı ile ilgili bilgileri bize anlattılar. Daha sonrasında yapabileceğimiz konular ve durumlar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Şahsım ve AKUT Fethiye Gönüllüler Derneği olarak Yaşlı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Cemil Yavuz, Alzheimer Derneği başkanı Op. Dr. Mehdi Sadat, Alzheimer Derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.  Katılım sağlayan tüm gönüllü arkadaşlarımı da ayrıca teşekkür ediyorum. “dedi.
    

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN