Apaçiler, her zaman hazır

Yıllardan bu yana iyi günde de kötü günde de Fethiyespor'u iç saha maçlarında yalnız bırakmayan Apaçi grubu Ağrı maçına da hazır.İç saha maçlarında tribünde her zaman yerlerini alan Apaçiler Fethiyespor'u tezahüratları ile hiç yalnız bırakmıyorlar.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiyespor’un iç saha maçlarında hiç yalnız bırakmayan Apaçile Ağrı 1970 maçında da tribündeki yerlerini aldılar.Her maçta takımlarına yaptıkları tezahüratla destek veren Apaçiler takımın gidişartından ve Fethiyespor Yönetimi’nden de memnunlar.
Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in de artık Fethiyesporlu olduğunu ifade eden Apaçiler Taraftar Grubu lideri Muammer Beyhan “Murat Bayat ile beraber Apaçiler taraftar grubu lideriyim. Geçen hafta takım çok moral ve motivasyonlu gitti . Buradan da biz zaten gereken bütün desteği verdik takıma ve yönetime. Onlar da üzerine düşen görevleri yaptı. Onları tebrik ediyorum. Ağrı maçına gelince malum bu hafta bizim için bu maç daha çok önem kazandı. Altımızda ki rakiplerimiz puan kaybedince bir kat daha önemi arttı. Bir haftadır durmuyoruz. Hem taraftar grubu olarak hem yandaşlarımız. Sosyal medyadan olsun, mesajlaşmalar olsun, paylaşımlar olsun. Takımı desteklemek adına herkesi davet ettik. Umarım bugün çok güzel bir hava olacak tribünlerde bunun meyvesini de maç sonu yiyeceğiz. Hocamız tanınan bilinen bir hoca, belli bir kariyeri var. Ondan Allah razı olsun Fethiye halkını benimseyerek , Fethiyespor’lu oldu. Biz hocayla, hoca bizle beraber. Çok memnunuz. Allahın izni ile şampiyon olacağız “dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN