Avrupa Şampiyonu Başkan Saatcı'yı Ziyaret Etti

23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 57 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Atlı beraberinde ailesi ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti. Şampiyon Atlı, Başkan Saatcı'ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 57 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Atlı beraberinde ailesi ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Şampiyon Atlı, Başkan Saatcı’ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, hedefinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

Ziyarete Fethiye Belediyespor Başkanı Mustafa Ferizcan da katıldı. Başkan Saatcı, gururumuz Süleyman Atlı’ya hediye takdim etti. Süleyman’ın Fethiye’nin gururu olduğunu dile getiren Başkan Saatcı, “Süleyman’ı anlatmaya gerek yok, küçüklerde daha önce Dünya Şampiyonluğu vardı. Şimdi Avrupa Şampiyonu. Şimdi de büyükler kategorisine soyundu. Orada da bu başarıların devamı gelecek. Sessiz sedasız işini halletti, mütevazi kişiliği ile reklama kaçmadan, kendi işini kendisi gördü. Adını altın harflerle Türkiye Güreş tarihine yazdıracak bir kardeşimiz. Ben öncelikle ailesine teşekkür etmek istiyorum. Ailenin sahip çıkması ve teşvik etmesiyle bunların hepsi oldu. Hocalarına teşekkür ediyorum. Fethiye’den böyle bir şampiyonun çıkması, gelecekte de şampiyon olacağından şüphemiz olmayan ve en önemlisi bizim evladımız olması Beşkaza için müthiş bir gurur. Allah sırtını yere değdirmesin. Bileği güçlü olsun inşallah. Bu mütevaziliği hep kendisine yol ve yoldaş olsun” diye konuştu.

 

Milli güreşçi Süleyman Atlı ise, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya şimdiye kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, hedefinin büyükler kategorisinde dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN