Bakırcı 'Suç duyurusunda bulunacağız'

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede Fethiyespor ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı suçlayan bir haberle ilgili basın açıklaması düzenledi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Geçtiğimiz günlerde yerel bir gazetede Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Fethiyespor’a zarar verdiğine yönelik çıkan haberle ilgili Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı basın açıklaması düzenledi.Bakırcı açıklamasında bu haber yapan gazeteyi eleştirerek “Biz maçtayken çok kötü bir olayla karşılaştık. Fethiye Türk Gazetesi çok kötü bir şekilde bizi eleştirdi. Fethiyespor ve Alim Bey’i eleştirdi. Bunu yapanlar Fethiye düşmanlarıdır. Bunlar Fethiye’yi sevmeyen insanlardır. Bizi şikayet eden arkadaşın, belki yarın evladı burada spor yapacak. Bu olayı kınıyorum. Bunun için bir basın açıklaması gereği duyduk. 23.11.2021 günü Fethiye Türk Gazetesi’nin yerel basın organı Başkan Karaca’nın  Fethiyespor’a 3 kurşun başlığı altında haber yapmıştır. Bu olay kanalımız tarafınca tespit edilmiştir. Kulübümüzün ismini taşıyan, kulübün yakınlarında ilave yapı inşaatı yapılmaktadır. Fethiyespor düşmanı bir şahıs tarafından  CİMER’e şikayet edilmiştir. Bu olay sonucu Fethiye Belediyesi gereken yasal işlemleri gerçekleştirmiştir. Şampiyonluğa giderken kulübümüze maddi ve manevi zarar veren bu şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu.
AĞRI VE KARŞIYAKA MAÇI BAYANLARA VE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ 
Bakırcı; ‘’Yönetim kurulu olarak tek hedefimiz gençlerimizi spora teşvik etmek ve kulübümüzü şampiyon etmektir. Kulübümüzü kötü bir durumdan iyi yerlere getirdik. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız. Halkımızın da sorumluluğu var. Haftada 2.5 saatlerini bize ayırsınlar. Ağrı maçından itibaren bayanlara ve lise öğrencilerine kadar maçları ücretsiz yapacağız. Herkesi stada bekliyoruz. Her şey istediğimiz gibi olsun.’’ Dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN