BALCI'DAN FETHİYESPOR'A DESTEK ÇAĞRISI

TFF 3.Lig 3. Grup'ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor için Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiyespor yönetimi kolları sıvadı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 3.Lig 3. Grup'ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor için destek çalışmaları başladı. Fethiyespor'un sosyal tesislerinin sporculara açılabilmesi için destek veren esnaflardan Ege Seramik işletme sahibi Durmuş Arıcan, Seramikcim işletme sahibi Mustafa Büyükaydın, Vitra işletme sahibi Erdal Sert ve Cengiz orman ürünleri  işletme sahibi Süleyman Cengiz'i Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, 
Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Nurkaya Gündoğdu ve Önder A. Önder ziyaret ederek teşekkürlerini sundular. 

KAYMAKAM BALCI, "TAKIMIMIZA DESTEK OLMALIYIZ" 
Teşekkür ziyaretleri esnasında 2. Lige yükselen takımımıza destek olmalıyız diyen Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, "Yapılan esnaf ziyaretlerinde Fethiyespor'umuzun sosyal tesislerinin bitirilip sporcularımızın kullanımına açıla bilmesi için katkıda bulunan esnaflarımız Ege Seramik işletme sahibi Durmuş Arıcan, Seramikcim işletme sahibi Mustafa Büyükaydın, Vitra işletme sahibi Erdal Sert Ve Cengiz orman ürünleri  işletme sahibi Süleyman Cengiz beyler katkıda bulunmuşlardır. Tüm katkıda bulunan esnaflarıma teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Tüm hayırsever iş adamlarımızı 2. Lige çıkan takımımıza destek olmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN