Başkan adayı Göktepe'den, Başkan Çoban'a ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar odası başkan adayı Tezcan Göktepe, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban'a ve yönetimine ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

SANKİ SİYASİ BİR SEÇİM VARMIŞ HAVASI YAKALADIK
Yaklaşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimlerinde siyasi bir hava yakaladıklarını belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Sivil toplum kuruluşu seçimlerinde sona yaklaşmak üzereyiz. Tabi çalışmalarımız son hızla devam ediyor İyi Parti başkanımız Fatih Çoban’ı da ziyaret ettik. Desteklerini bekliyoruz. İyi bir hava var biz sadece yapabileceklerimizi insanlara söylüyoruz. Şuan seçimlerde sanki siyasi bir seçim varmış havası yakaladık. Rekabetin olması başarı getirecek mutlaka insanlar, esnafımız bundan dolayı kazanacak. Siyasi bir seçim varmış gibi herkes proje üretmeye başladı rakip olmadığı zaman projeler üretilmiyor. Herkes proje üretiyor burada kazanacak olan Fethiye esnafı olacak. İnşallah kime nasipse onun olur” dedi.

ESNAF ZOR DURUMDA
Gerçekleşen ziyaretten esnafın zor durumda olduğunun altını çizen İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban “İYİ Parti ilçe binamızda Ocak 2022 yılında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar odası seçiminde başkan adayı olan Sayın Tezcan Göktepe ve değerli yönetim kurulu üyelerini misafir ediyoruz. Öncelikle girmiş olduğu bu süreçte bu yolda değerli arkadaşların kendisine de kolaylıklar diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun. Esnaf zor durumda, ekonomi zaten son 5 yıldır bir sallantının içerisinde akabinde kovid belasıyla tanıştıktan sonra en fazla kovidden etkilenen grup esnaf. Odalara bu mana da etkin ve etken anlamda çok büyük görevler düşüyor. Sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin 2 0 Ocak 2020 tarihi ile başlattığı il gezilerini biz sadece esnaflara uğruyoruz. Çünkü bugün esnafa yakın olan topluma yakın olur, topluma yakın olan da vatandaşın ne çektiğini bilir. Biz İyi parti olarak odalarla koordine bir şekilde çalışmak istiyoruz. 
Hakim olduğu, kucaklayıcı, uzlaşmacı bir seçim olur. Kazanan Fethiye’de ki esnaflar olur bugün esnaf bunu İyi parti Fethiye ilçe başkanı olarak değil bir esnaf Fatih Çoban olarak Çobanoğlu tarımın sahibi de olarak da konuşuyorum. Bugün 10 liraya sattığımız ürünü tekrardan 12 liradan aşağı alamıyoruz. Burada hükümet esnafın yaşamış olduğu sıkıntılardan bırakın çözüm anlamında bir adım atmayı görmezden geliyor. Sanki ülkede günlük gülistanlık bir hava yaratılmak isteniyor ama esnaf da bir fer 3 gün sonra seçim vakti geldiğinde önüne sandık konulduğunda esnafta tepkisini o sandıkta gösterecek. Sayın başkana değerli yönetim kurulu üyelerine tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN