Başkan Bakırcı, 'Taraftarımızın stadı doldurmasını bekliyorum''

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı Modafen maçını değerlendirdi. Maç sonrası FRT TV'ye açıklamalarda bulunan Bakırcı, 'Buraya galibiyet için geldik. Sonuç beklediğimiz gibi oldu. Yolumuzda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

3. lig 3.grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda Modafen’e konuk oldu. Lacivert beyazlılar Modafen’i Nurettin Çakır ve Berkin Taşkın’ın golleri ile 3-0 yenerek puanını 31’e çıkardı. Alınan galibiyetin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı 90 dakikayı değerlendirdi. Bakırcı, “ Buraya galibiyet için geldik. Sonuç beklediğimiz gibi oldu. yolumuzda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz. Puan durumunu aşmak istiyoruz. Önümüzde 2 önemli maçımız var. Bu yola hep beraber çıktık. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Önümüzde Ağrı ve Karşıyaka maçlarımız var. Bu maçlara bütün taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyorum. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 
“ÖNÜMÜZDEKİ İKİ MAÇI EVİMİZDE OYNAYACAĞIZ”
Önümüzdeki 2 maçın önemini vurgulayan Başkan Esat Bakırcı, “Sırada Ağrı ve Karşıyaka maçlarımız var. Bu iki maçı evimizde oynayacağız. Bizim için önemli maçlar. Bütün Fethiye halkının Şehir Stadımızı doldurmasını bekliyorum ’’diye konuştu.
“BİZİM YOLUMUZ BELLİ”
Başkan Bakırcı, “Sonuç beklediğimiz gibi oldu. Puan durumunu aşmak ve en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz. Bizim yolumuz belli’’ ifadelerine yer verdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN