Başkan Çıralı'dan Şampiyonluk Mesajı

TFF 3. Lig Play-Off finalinde İçel İdmanyurdu'nu seri penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek 2. Lig'e yükselen Fethiyespor, Fethiye'yi sevince boğdu. Karşılaşmayı Ankara Eryaman Stadı'nda tribünlerden takip eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, maç sonu yaptığı açıklamada büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, 'Maddi ve manevi olarak Fethiyesporumuzun her zaman yanında olduk. 2. Lig yolculuğunda da yanında olacağız.' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Başta futbolcular, teknik heyet ve yönetim olmak üzere şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Başkan Çıralı, zorlu lig maratonunu kupayla taçlandırmalarının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Fethiyesporun kenetlendirici gücünü maç öncesi derinden hissettiklerini anlatan Başkan Çıralı, “Tüm halkımızın ele ele, kol kola takımımızın galibiyetine olan inancı, bize zaferi getirdi. Gerçekten heyecan dolu bir karşılaşmaydı. Böylesine zor bir maçta futbolcularımızın soğukkanlılığı, teknik heyetimizin müdahaleleri, karşılaşmayı birlikte izlediğimiz yönetimimizin centilmenliği şampiyonluğu ne kadar hak ettiğimizin göstergesiydi. Penaltı atışları sonunda şampiyonluğu hak ederek aldık. İçel İdmanyurdu takımımızı da mücadelelerinden dolayı ayrıca tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Maddi ve manevi olarak Fethiyespor’un her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Çıralı, “Bugüne kadar destek vermemiz gereken her noktada takımımızın yanında olduk. 2. Lig yolculuğunda da her zaman desteklerimizi sürdüreceğiz. Gerçekten çok güzel bir taraftar topluluğumuz var. Sezon boyunca futbola olan yaklaşımları, inançları ve destekleriyle göğsümüzü kabarttılar. Taraftarımız her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizde onlarla birlikte takımımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Ben sezon boyunca verdikleri emeklerden dolayı belediyemize, kaymakamlığımıza, tüm maçlarda görev alıp güvenliğimizi sağlayan emniyet güçlerimize, kulüp yöneticilerimize ve çalışanlarına, inançları ve istekleriyle bu şampiyonluğu getiren Fethiye halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.     


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN