BAŞKAN EROĞLU'DAN ZABITA MÜDÜRÜ BAĞLAN'A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, ''ZABITA HAFTASI'' dolayısıyla Fethiye Zabıta Müdürü Sadık Bağlan'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

1826 yılı Belediye Zabıtasının kuruluş yıl dönümü kabul edilmekte ve eylül ayının ilk haftasında ''ZABITA HAFTASI'' olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu ve yönetimi tarafından Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’a ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyarette konuşan Başkan Eroğlu,’’ İlçemizin asayişini korur. Zabıta da ilçemizdeki belediye çalışmalarının binevi kolluk kuvveti vazifesini görür. Ne kadar huzurlu, ne kadar sakin ve yasaya dayalı belediye hizmetleri varsa bunun takipçisi ve mimarı da zabıtadır. Bu nedenle nasıl kolluk kuvvetlerine ihtiyacımız olduğu gibi ilçemizde de belediye sınırları içinde belediyenin hizmetlerinden sağlıklı bir şekilde faydalanabilmemiz için zabıta ve ekibine ihtiyaç vardır. Bu hafta da zabıta haftası. Başkanımızı ve ekip arkadaşlarını haftalarından dolayı kutluyorum’’ dedi.
ZABITA TEŞKİLATI ÇOK ESKİYE DAYANAN BİR TEŞKİLAT
Zabıta Müdürü Sadık Bağlan ise,’’ Zabıta teşkilatı çok eskiye dayanan bir teşkilat. 196. yılını kutluyor. Biz de tüm Türkiye’de olan zabıta arkadaşlar gibi Fethiye’de halkın huzurunu sağlamak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu özel hafta nedeniyle bizi ziyaret eden Erdal Başkan’a ilk ziyaretimiz olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN