Başkan Karaca, Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yayımladığı yazılı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca mesajında şunları ifade etti:
“Mesai kavramı gözetmeksizin, her türlü maddî manevî zorluğa rağmen halkımızın haber alma hakkını savunan, gücünü halktan alarak habercilik yapan tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.
Halkımızın duygu, düşünce, talep, şikâyet ve beklentilerini gündeme taşıyarak çok önemli bir görevi yerine getiren ve tüm dünyayı saran pandemi koşullarında bile bunun en güzel örneğini sergileyen basın emekçilerinin özveriyle yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceklerine, hem güzel ülkemizin, hem de Fethiye’mizin kalkınmasına destek olacaklarına inancım sonsuzdur.
Bilindiği gibi, "Çalışan Gazeteciler Günü” ülkemizde 10 Ocak 1961'den beri kutlanmaktadır. Basın emekçileri Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana her zaman ve her yerde, büyük bir özveriyle, canları pahasına görev yapmaktadırlar. Medya mensuplarının bu anlamlı günlerini en samimi duygularımla bir kez daha kutlarken, kamuoyunu bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla aydınlatacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle; bu kutsal mesleğe ömrünü adamış Hasan Fehmi bey gibi, Hasan Tahsin gibi, Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Çetin Emeç, Ahmet Taner Kışlalı ve isimlerini tek tek sayamadığım pek çokları gibi bugün artık aramızda olmayan basın mensuplarını da saygı ve rahmetle anıyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN