BAŞKAN KÖKTEN, 'FETHİYESPOR BİZİM REKLAM YÜZÜMÜZ'

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinden Fethiyespor'a kombine desteği geldi. Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, tüm kooperatif yönetimine Fethiyespor kombinesi alarak Fethiyespor'a kombine desteğinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

BAŞKAN KÖKTEN, “FETHİYESPOR BİZİM REKLAM YÜZÜMÜZ”
Fethiyespor’un Fethiye’nin reklam yüzü olduğunu belirteni Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, “Fethiye spor bizim şehrimizi her hafta gündeme taşıdığı için reklam yüzümüz aynı zamanda. O yüzden biz de kendilerine katkıda bulunmak için tüm üyelerimize kombine aldık. Hem tribün desteği olsun hem de maddi destek oldun diye. Kendilerine bu sezonda başarılar diliyorum. Biz Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olarak her zaman arkalarında olacağız” dedi. 

BAŞKAN BAKIRCI, “FUTBOLDA ÜCRETLER 3’E KATLADI”
Masrafların arttığına dikkat çeken Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Vallahi bizi böyle şeyler çok mutlu ediyor. Herkes keşke başkanımız gibi bu işe gönül verse bizim işlerimiz biraz daha rahatlar. Hakikaten zor günler yaşıyoruz. 2. Lig biraz daha zor. Biraz daha güçlük çekiyoruz. Hem biliyorsunuz ki futbol piyasası biraz daha üst düzeye geçti. Eski ücretler yok. Şimdi masraflar ve transfer masrafları üçe katlandı. Hatta dörde katlandı. Bu duyarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bütün Fethiye halkının hatta başkanımızda bize destek olduğu gibi herkesin bize bir bardak su da olsa desteğini bekliyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz yardımları için” şeklinde konuştu.

NURKAYA, “DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”
Kombine bileti alarak destek olan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifine teşekkür eden Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu, “Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı aramızda. Muhammet Beye ve tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Her şeyden önce Fethiyespor’daki tüm üyelerine birer tane kombine kartı alarak onları sistemin içinde tutarak Fethiyespor’a destek olmasından dolayı şahsi gayretlerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum ve oradaki bu kartları alarak kulübümüze maddi ve manevi destek veren kardeşlerimize, turizmci arkadaşlarımıza ve dostlarımıza güzel bir sezon diliyorum. İnşallah güzel bir Eylül-Ekim sezonu geçirirler. Kulübümüze de vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Onlarda zaten bireysel olarak her zaman vardı ama toplu olarak böyle bir harekette, böyle bir organizasyonun içinde bulundukları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah diğer STK’lılara da bu sirayet eder. Bundan sonra VİP ve kombine satışlarımız giderek artar” ifadelerini kullandı. 

KESKİN, “BAŞKANIMIZIN BİZE SÖZÜ VARDI”
Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten’in kombine sözü olduğunu ve sözünü tuttuğunun altını çizen Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Keskin, “Ben yönetimde reklam parlama bölümü için çalışıyorum. Muhammet Başkan ile de Fethiyespor için bir katkı sözü almıştık. O da sağ olsun bizi kırmadı. Bize, tüm üyelerine kombine alarak destek verdi. Kendisine çok teşekkür ederiz. Sağ olun” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN