Başkan Otgöz, 'Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşlerine' Katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşlerine' katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Antalya'nın Kaş ilçesi Kınık Mahallesi'nde bu yıl ilki gerçekleştirilen 'Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri' Kınık Stadyumunda yapıldı. Yoğun katılımın olduğu güreşlere; AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Antalya Milletvekilleri, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda güreş sever katıldı. Güreşlerde Başkan Otgöz, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım ile bir süre sohbet etti. 
Kınık Stadyumu’nda kıyası mücadelenin yaşandığı güreşlere 60 başpehlivan, 70 başaltı olmak üzere yaklaşık 800 pehlivan katıldı. Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Ali Yanatma, Orhan Okulu, Şaban Yılmaz, Recep Kara, İsmail Koç, Osman Aynur, Mehmet Yeşil Yeşil, Hamza Köseoğlu, Fatih Atlı, Yusuf Can Zeybek ve Nedim Gürel’in de mücadele ettiği Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde minik 1, minik 2, teşvik 1, teşvik 2, tozkoparan, ayak, deste küçük boy, deste orta boy, deste büyük boy, küçük orta küçük boy, küçük orta büyük boy, büyük orta, başaltı ve baş kategorilerinde müsabakalar yapıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN