Başkan Otgöz, Seydikemer'i karış karış geziyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçede bulunan her mahalleyi karış karış gezerek vatandaşların talep ve sorunlarını birebir dinliyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla'nın en büyük yüz ölçümüne sahip Seydikemer'de Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 65 mahalleyi karış karış geziyor. Bugüne kadar 55 mahalleyi dolaşarak mahalle muhtarı ve sakinleriyle bir araya gelen Başkan Otgöz, vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor. Her gittiği mahallede kendisini karşılayan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Otgöz, zaman zaman vatandaşların sevinç ve hüzünlerine ortak oluyor. 
Mahalle ziyaretlerinin beşinci gününe Kabaağaç Mahallesinden başlayan Başkan Otgöz daha sonra sırasıyla; Arifler, Demirler, Yakabağ, Eşen, İzzettin, Gölbent, Dodurga, Boğaziçi, Çukurincir, Karaköy, Kumluova ve Karadere Mahallelerini ziyaret etti. Yaz aylarında orman yangınlarının yaşandığı mahalleleri de ziyaret eden Başkan Otgöz vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Otgöz’e ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak, Belediye Meclis Üyeleri Önder Akdenizli, Veli Furkan Türk, Mustafa Tanır, Ramazan Akbal, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri Murat Demir, Tezcan Marangoz ve Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökcen eşlik etti. 
Vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar alan Başkan Otgöz, ilgili birimlere sorunların çözümü için gerekli talimatın verileceğini kaydetti. Vatandaşa hizmet için göreve geldiklerini dile getiren Başkan Otgöz; “Seydikemer’in 65 mahallesini karış karış gezerek, vatandaşların bizden beklentilerini, isteklerini ve sorunlarını dinliyoruz. Bu sorunların çözümü için belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seydikemer’in alt ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuştururken bir yandan da Ankara ile olan bağlantılarımızı sıkı tutuyoruz. İlçemize yapılacak projeleri yakından takip ediyoruz” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN