Başkan Öztürk MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç'ı ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer ilçe Başkanı Mehmet Arıç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ü ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

ARIÇ “CUMHUR İTTİFAKI’NI YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”…

Ziyarette, Cumhur ittifakı'nın çok önemli olduğunu ifade eden MHP Seydikemer ilçe Başkanı Mehmet Arıç, "Milliyetçi Hareket Partisi  ilçe başkanı olarak Adalet ve Kalkınma Partisine ziyarette bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu tüm sıkıntıları Cumhur ittifakı olarak ele ele verip daha azimli bir şekilde çalışarak beraber atlatacağız. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz.

Cumhur ittifakı'nın yaşatılması korunması ve 2023 hedeflerine ulaşılması tek hedefimiz. İnanıyorum ki bu hedefler doğrultusunda çok daha güçlü bir Türkiye’yi bizden sonraki nesillere bırakacağız. Değerli Turgay Başkanıma göstermiş olduğu hoş nezaketinden ve misafir perliğin dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

ÖZTÜRK “ CUMHUR İTTİFAK’I OLARAK 2023 HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”…

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti  Fethiye ilçe Başkanı Turgay Öztürk,

"Değerli Başkanım Mehmet Arıç’a hoşgeldin diyorum. AK Parti ve MHP olarak birlikte yol arkadaşı ve dava arkadaşıyız. 2023 Hedeflerimiz doğrultusunda birlikte kararlılıkla yürüdüğümüzü memnuniyetle dile getirmek istiyorum. Muğla’mızın iki göz bebeği ilçelerinden Fethiye ve Seydikemer’imiz için her zaman birlikte hareket ederek yarınlarımıza daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz.

Bu değerli ziyaretiniz bizim için çok önemli. Nazik davranışınızdan dolayı size çok teşekkür ediyorum. Fethiye’miz ve Seydikemer’imiz için daha yapılacak çok hizmetler var. Rabbim yürüdüğümüz bu yolda bizleri muvaffak kılsın.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN