Başkan Saatcı, Belediyespor idmanını izledi 'Hak ettiğiniz yere çıkın'

Fethiye Belediyespor, TBF 2. Ligi'ne çıkmak için 6'lı finallere Alanya'ya gidiyor. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, basketbol takımını idmanda ziyaret ederek, 'Bizi dereye indirdiniz artık su içmeden döndürmeyin. Hak ettiğiniz yere çıkın' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyespor, TBF 2. Ligi’ne çıkmak için 6’lı finallere Alanya’ya gidiyor. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, basketbol takımını idmanda ziyaret ederek, “Bizi dereye indirdiniz artık su içmeden döndürmeyin. Hak ettiğiniz yere çıkın” dedi.

 

Başkan Saatcı’ya, Belediyespor Başkanı Mustafa Ferizcan da eşlik etti. Sporcuları tebrik eden Saatcı, 2. TBF liginin son 6’lı finallerinde takıma başarılar diledi. Sporcularla sohbet havasında konuşan Başkan Saatcı, “Hedefi kendiniz koydunuz, kendiniz yürüdünüz. Aslında doğanın kuralı bu. Hedefi yöneticiler koymaz, hedefi oyuncular kurar ve yürür.  Yolunuz açık olsun. Bizi dereye indirdiniz artık su içmeden döndürmeyin. Hak ettiğiniz yere kadar çıkın. Sakatlıklar ve kaza olmasın onun dışında gösterdiğiniz performansla bizi bir üst lige taşıyacağınıza inanıyoruz. Başarılarınız daim olsun. Sizlerle ilçe olarak gerçekten gurur duyuyoruz. Hayalimizde olmayan noktaya taşıdınız bizleri. Bu işte emeği geçenleri ayrı ayrı kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN