Başkan Saatcı makamını Hilal Günay'a bıraktı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl geleneksel hale getirdiği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle başkanlık makamını ve görevini Belediye Meclis Üyesi Hilal Günay'a bıraktı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl geleneksel hale getirdiği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle başkanlık makamını ve görevini Belediye Meclis Üyesi Hilal Günay’a bıraktı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı her yıl olduğu gibi bu senede görevini 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bayan meclis üyesi Hilal Günay’a devretti. Başkan Vekili Hilal Günay, Fethiye Belediyesi idari birimlerini gezerek bayan personelin kadınlar gününü kutladı ve karanfil hediye etti. Ardından Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Kazım Dikmentepe, Vekil Hilal Günay’a çiçek takdim etti.

“Saatcı’ya teşekkür etti”

 

Başkan Saatcı’ya bu ince düşüncesinden dolayı teşekkürler eden Hilal Günay, “ Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bugün makamını bir günlüğüne bana devretti. Kadınların günü bir gün olmamalı. Kadınlarımızın haklarını savunabilmek adına, kadınlarımızın gündeme gelmesinden dolayı 8 Mart’ın önemli olduğunu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN