Başsavcı Bingül'den, Ziraat Odasına İade-i ziyaret

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, iade-i ziyaret programları kapsamında Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, göreve başladığında kendisini ziyarete gelen Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e iade-i ziyarette bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Başsavcı Bingül’e oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karayiğit, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.
“ALLAH TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE BOL KAZANÇLAR VERSİN”
Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, “Fethiye Ziraat Odası başkanımızı, Fethiyeli Yörükleri çok seviyoruz. İade-i ziyarete geldik. Cennet vatanımızın cennet Fethiye’sinde Ziraat her şeyin temeli… Dolayısıyla ziraat odamız Türkiye Cumhuriyetinin en eski kurumları başında. Ziraat olmayınca hiçbir şey olmuyor. O yüzden Allah tüm çiftçilerimize bol kazançlar versin. Ürünlerini bol versin. Böyle kıymetli bir başkanımız da burada bulunmakta, kendisini seviyoruz. Yanıklar mahallesinin yiğit delikanlısı, zeytinlerimiz, seralarımız var ve nefes alabildiğimiz bir yer. Gösterdiği iyi niyetine teşekkür ediyoruz” dedi.
“FETHİYE’MİZ İÇİN BERABER ÇALIŞACAĞIZ”
Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “Savcımızı ilk gördüğümüz günden beri çok seviyoruz. Aynı zamanda Karakeçililer yürüğüyüz. Bize iade-i ziyarete gelmiş. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi aynı zamanda komşum olur. İnşallah kendisini Yanıklara ziyarete gideceğim. Yardımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah Fethiye’miz için Başsavcımızla beraber çalışacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN