Belediyespor Tarihe Geçti

Fethiye Belediyespor, play-off serisinin ikinci maçında deplasmanda Anadolu Efes'i 72-65 yenerek seride 2-0 öne geçti ve 6'lı finallere kaldı. Puan usulü gerçekleşecek 6'lı finallerde en fazla puanı alan ilk iki, 2. Basketbol Ligi'ne çıkacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyespor, play-off serisinin ikinci maçında deplasmanda Anadolu Efes'i 72-65 yenerek seride 2-0 öne geçti ve 6'lı finallere kaldı. Puan usulü gerçekleşecek 6’lı finallerde en fazla puanı alan ilk iki, 2. Basketbol Ligi’ne çıkacak.

Fethiye Belediyespor, Play-off serisinin ikinci maçında Anadolu Efes Gelişim'i 72-65 mağlup ederek durumu 2-0'a getirdi ve Alanya'da düzenlenecek finallere katılmaya hak kazandı. Serinin ilk maçında rakibini 89-67 ile geçen temsilcimiz, deplasmanda da 72-65 galibiyetle ayrılarak 6'lı finallere kalarak Fethi'ye için bir ilki gerçekleştirdi.

İstanbul Bayrampaşa Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde rakibini adeta bozguna uğratan Fethiye Belediyespor, 5-24'lük üstünlük yakaladı. İkinci çeyrekte oyuna ortak olmaya başlayan ev sahibi ekip Anadolu Efes potamıza 16 sayı gönderirken, kendi potasında 19 sayı gördü ve ilk yarı 21-43'lik temsilcimizin üstünlüğü ile geçildi.

 

Anadolu Efes Gelişim ikinci yarı bir hayli toparlanmış bir şekilde başladı. Üçüncü çerek 17-18'lik temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi. Son Çeyrekte baskıyı iyice arttıran ev sahibi Anadolu Efes Gelişim sayılarda 27-11'lik üstünlük yakalasada sahadan mağlubiyetle ayrılaktan kurtulamadı ve maçı 72-65'lik skorla Fethiye Belediyespor kazandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN