Beşiktaş Taraftar Derneği Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Fethiye Beşiktaş Taraftalar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye'de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Geçtiğimiz dönemlerde önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Fethiye Beşiktaş Taraftalar Derneği, Fethiye basını ile buluştu. Samimi bir ortamda geçen kahvaltılı toplantıya Fethiye Beşiktaş Taraftalar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, yönetim kurulu üyeleri ile basın çalışanları katıldı. Sohbet havasında geçen etkinlik, The Big Mamma’s Restoran’da gerçekleşti. Her zaman yerel basının yanında olduklarını vurgulayan Dernek Başkanı Torunoğulları, pandeminin ardından sosyal sorumluluk projelerine hız vereceklerini belirtti.
“YEREL BASINA SAHİP ÇIKMALIYIZ”
Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları yaptığı açıklamada, “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak, Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldik. Yerel basının Fethiye’miz için ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu, herkesin bilmesini istiyoruz. Yerel basının yanında olup, her zaman sahip çıkmamız gerekiyor. Pandemiden dolayı sosyal sorumluluk projelerimizi, istediğimiz gibi hayata geçiremedik. Aşılamanın hızıyla salgından kurtulup, projelerimize hız vermeyi amaçlıyoruz. Köy okullarına gidip, oradaki öğrencilerin spor malzemesi ihtiyaçlarını karşılayıp; yanlarında olacağız” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN