Birlikte Başaracağız

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular ilçenin belirli noktalarında yer alan Fethiyespor afişlerinin bulunduğu reklam panolarının önünde poz vererek, 'Birlikte Başaracağız' dediler ve tüm Fethiye halkını tek yürek olmaya davet ettiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular ilçenin belirli noktalarında yer alan Fethiyespor afişlerinin bulunduğu reklam panolarının önünde poz vererek, “Birlikte Başaracağız” dediler ve tüm Fethiye halkını tek yürek olmaya davet ettiler.
16. hafta mücadelesinde Edirnespor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçında evinde Derincespor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliği ile okul ziyaretleri gerçekleştiren ve öğrencileri Pazar günü oynanacak karşılaşmaya davet eden Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve futbolcular, bu kez ilçenin belirli noktalarında yer alan Fethiyespor afişlerinin yer aldığı reklam panolarının önünde poz vererek, “Birlikte Başaracağız” dediler ve tüm Fethiye halkını tek yürek olmaya davet ettiler.
5 maçtır yenilmeyen lacivert beyazlılar 40 puan ile ligin lideri konumunda bulunuyor. Rakip takım ise 26 puanla 4. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısının son maçı olan bu karşılaşmada Fethiyespor’da hedef galibiyet. Lacivert beyazlılar bu maçtan 3 puan alıp puan farkını açarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. Fethiyespor yönetimi ve futbolcular, 19 Aralık Pazar günü saat 13:00’de Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmada tüm Fethiyespor sevdalılarının desteğini arkasına alarak kazanmak istiyor.  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN