Çalış'ta mantı keyfi

İstanbul'dan Fethiye'ye yerleştikten sonra Çiftlik Mahallesi'nde ikamet etmeye başlayan Rüştü Görenli hafta sonları kardeşine ait Serin Kafe'de kendi yaptığı ürünleri ücretsiz ikram ediyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte ücretsiz mantı ikramı yapıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Rüştü Görenli bir süre önce İstanbul’dan Fethiye’ye yerleşti. Çiftlik Mahallesi’nde yaşayan Görenli hafta sonları kendi elleriyle hazırladığı ürünleri Çalış’ta bulunan ve kardeşine ait Serin Kafe’ye gelen misafirlerine ücretsiz ikram ediyor. Etkinliklere yabancı turistler de katılıyor. Düzenlediği etkinlikleri sosyal medya hesabından da duyuran Rüştü Görenli bu etkinlikleri birlik beraberlik içerisinde kaynaşmak için yaptığını belirtiyor. Her hafta sonu etkinlik yapmaya devam edeceğini ifade eden Rüştü Görenli “Serin kafede ilk hafta sucuk ekmek, ikinci hafta hamsi ve şimdide mantı etkinliği yaptık. Bütün İstanbulluları burada bekliyoruz. Mantıyı bizzat kendim yapıyorum. Etkinliğimizle hem firmamızı tanıtıyor, hem de sosyalleşiyoruz” dedi.
Etkinliğe katılan Christian Weisse mantının çok güzel olduğunu ifade ederek “Bu etkinlik çok güzel. Türk yemeklerini seviyorum. Burada olduğum sürece bu tür etkinliklere katılacağım” dedi.
Her hafta sonu Rüştü Bey’in etkinliklerini takip ediyoruz diye konuşan Sabine Bozkurt “Hepsini çok beğendim. Mantıda güzeldi. Yarın yine buraya geleceğiz. Sucuk ekmek yiyeceğiz” dedi.
Ücretsiz mantı etkinliğine katılan Fatoş Ficher “İstanbuldan 3 yıl önce geldim. Bu etkinliği geçen hafta öğrendik. Sürekli geliyoruz. İstanbulluların burada toplanması da çok güzel. Mantı çok güzel, hatta 2. tabağı para ödeyip yedik” dedi. 
Fethiye insanının çok sıcakkanlı olduğunu ifade eden Ekin Yenigün “2 haftadır buraya geliyoruz. Her şey çok güzel. Temiz ve düzenli. Yarın yine buradayız. Mantı harikaydı, yarında sucuk ekmek yiyeceğiz. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN