'Çalış' Tenis Sporu Merkezi Haline Geldi

Günbatımı, denizi , deniz kaplumbağaları ve kuş cenneti ile ismini duyuran Çalış bölgemiz tenis sporu merkezi haline geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Günbatımı, denizi , deniz kaplumbağaları  ve kuş cenneti ile ismini duyuran Çalış bölgemiz tenis sporu merkezi  haline geldi. 

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen tenis turnuvasına yoğun ilgi oldu. Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü Spor tesislerinin ev sahipliğinde gerçekleşen 2x4 Hafta Sonu Büyükler Tenis turnuvasına; Fethiyeli tenisçilerde dahil olmak üzere Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Burdur, Hatay,  Aksaray, Marmaris’ten gelen  toplam 56 sporcu mücadele etti…

Turnuva hakkında bilgi veren Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü başkanı ve antrenörü Fuat Yeşilova “Türkiye Tenis Federasyonumuz tarafından  2x4 Hafta Sonu Büyükler Tenis turnuvası  ilçemizde düzenlendi. Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü olarak bu turnuvaya ev sahipliği yapmaktayız  ve  kulübümüz sporcuları da katılmakta. 29 ve 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada; erkelerde 5 grup halinde 40 sporcu, bayanlarda ise 2 grup halinde 16 sporcu, toplamda ise  56 sporcu mücadele etti.  Turnuvaya;  Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Hatay, Burdur, Aksaray ve Marmaris’ten sporcularımız geldi. Turnuvada; kulübümüz sporcularından Sultan Beyza Kocagöz bayanlar birinci grupta birincilik elde etti. Erkelerde ise  Sercan Yeşilova  1.Grup’ta üçüncü, Buğra Sadi Yılmaz 4. Grup’ta ikinci, Meriç Karadayı 5. Grup’ta üçüncü oldu. başarılarından dolayı tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvanın ilçemizde  gerçekleşmesini sağlayan Türkiye Tenis Federasyonumuza ve turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza çok  teşekkür ediyorum” dedi.

Önümüzdeki hafta sonu bir tenis turnuvasına daha  ev sahipliği yapacağız diyen  ve turnuva hakkında bilgi veren Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü başkanı ve antrenörü Fuat Yeşilova  “4 ve 9 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonumuz tarafından 12 yaş Hafta Sonu Tenis turnuvası ilçemizde  düzenlenecek. Yine bu turnuvaya Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü olarak ev sahipliği yapacağız. Yine  bu   turnuvanın da ilçemizde  gerçekleşmesini   sağlayan Türkiye  Tenis Federasyonumuza  çok  teşekkür ediyorum” dedi.

“DERECEYE GİREN SPORCULAR”                                                                                                                                                 Erkekler   1.gurup;  1.S.İsmail  Mermer  Muğla,  2.Atilla Çavdar  İstanbul-Bakırköy, 3.Sercan Yeşilova  Fethiye Tenis Kayak Dağcılık Spor Kulübü.  2.Gurup;  1.Çağlar Efe Ardış  Antalya, 2.Doruk Sandıraz     Muğla Göcek, 3.Alper Okay Meryumoğlu   Antalya, 3.Gurup  1.Seyfi Keskiner  Hatay, 2.Eren Öztürk            Muğla,  3. Hüseyin Öğütçü  Aksaray.   4.Gurup;  1.Serkan Tekbacak  Ankara,  2.Buğra Sadi Yılmaz Fethiye Tenis Kayak Ve Dağcılık Spor Kulübü, 3.Kayra Akkurt  Antalya. 5.Gurup;  1.Kamil Paydaş            Ankara, 2.Ayhan Ayten  İstanbul,  3.Meriç Karadayı Fethiye Tenis Kayak Ve Dağcılık Spor Kulübü.

Bayanlar  1. Gurup    1.Sultan Beyza Kocagöz Fethiye Tenis Kayak Ve Dağcılık Spor Kulübü, 2.Ceylin  Günay   İstanbul-Enka,  3.Lidya Yargovan  Buca Belediye Spor,  2. Gurup    1.Raziye Palaska                       Muğla -Tenis Kulübü, 2.Ayşe Çaput  Muğla,  3.Asmina Aslan Antalya.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN