Canözü 'Ziyaretin Amacı Yanlış Aksettirilmiştir'

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü bir internet haber sitesinde yayınlanan 'Hangisine İnanalım' adlı haberle ilgili olarak açıklamada bulundu. Canözü basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada 'Fethiye Muhtarlar Derneği olarak 2 Aralık'ta Muğla Büyük Şehir Belediyesine yapmış olduğumuz ziyaretin amacı yanlış aksettirilmiştir' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Muhtarlar Derneği  Başkanı  Niyazi Canözü  bir internet haber sitesinde yayınlanan  “Hangisine İnanalım” adlı haberle ilgili olarak açıklamada bulundu. Canözü  basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada “Fethiye Muhtarlar Derneği olarak 2 Aralık’ta Muğla Büyük Şehir Belediyesine yapmış olduğumuz  ziyaretin amacı yanlış aksettirilmiştir” dedi.

Fethiye Muhtarlar Derneği  Başkanı  Niyazi Canözü  konuşmasında “Öncelikle yasanın getirdiği şartlardan dolayı iki Başkanımız var, ikisiyle de görüşüp taleplerimizi değerlendirmek ve aynı zamanda aldığımız hizmetlerden dolayı halkımız adına kendilerine ve ekibine teşekkür etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Bu ziyaretimizin amacı saptırılarak basında haberlerinde Muhtarların aleyhine yanlış ve eksik aksettirilmiştir. Derneğimizin ziyaretinin ana sebebi şudur. Halka hizmet için mecburiyetten dolayı yapılan Muhtarların araç parkları Fethiye Belediyesi işletirken Muhtarlara ücretsizdi. Parkomat işletilmesi Mutaş’a geçtikten sonra dernek başkanı olarak mutaş Müdürüyle yaptığımız görüşmede. Olayın kendisini aştığını ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüşülmesi gerektiğini söyledi.Dernek yönetimi olarak 5 Muhtar halkımızın hizmeti için mecburiyetten dolayı yapılan parkların Muhtarlara ücretsiz veya sınırlı olmasını talep etmek için görüşme talebimizi ilettik” dedi.

 

Konuşmasına devam eden Canözü  “Ancak bir hafta sonraya randevu günü aldık ve 2 aralık Cuma günü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret edip Fethiye Muhtarlar derneği yönetimi olarak Muhtarlarımızın talebini ilettik. Aynı zamanda Mahallelerimizle ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesini ilgilendiren genel konular hakkında görüş alış verişinde bulunduk, MUSKİ’nin özellikle arızalar konusunda başarılı olduğunu ve Muhtarlar masasıyla yaptığımız iletişimin iyi olduğunu ve şimdiye kadar aldığımız hizmetlerden dolayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ettik. Bazı basın ve sosyal medyada yaptıkları bu haber ile tarafsız olması gereken muhtarları iki başkanımızla karşı karşıya bırakmaya çalışılmıştır. Amacı belli bu ziyaretten dolayı iki Başkanımız arasında biz muhtarları basında kullanarak kıyaslama yapılması tüm muhtarlarımızı derinden üzmüştür. 18 Ekim deki Muğla Büyükşehir Belediye başkanının organize ettiği toplantıda Fethiye dernek başkanımızın su fiyatlarının yüksekliği konusundaki eleştirilerine toplantıya katılan tüm Muğla muhtarları şahittir. Teşekkür etmesi gerektiğinde teşekkür etmeyi, eleştirilmesi gereken yerde eleştirmeyi biliriz. Biz muhtarlar derneğinin yönetimi ve başkanı olarak sayın başkanımız Behçet Saatcı ile karşı karşıya getirmeye çalışmasını kınıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN