ÇATAL, 'HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK'

TFF 3.Lig 3. Grup'ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, transferleri ve sezon hazırlıklarını FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

ÇATAL, “LİGLER İSE AĞUSTOS’UN SON HAFTASINDA BAŞLAYACAK”
Liglerin Ağustos ayında başlayacağına ve yapılan transferlere dikkat çeken Transferler hakkında konuşan Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Öncelikle basın bayramınız kutlu olsun. Yeni sezon çalışmalarımıza başladık. 15 gün önce başladığımız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sene 9 tane yeni transfer yaptık. Onlarla birlikte çalışıyoruz. Tek hücum hattı kaldı. Bunun için de görüştüğümüz insanlar var. Bir hafta içerisinde netlik kazandıracağız. İlk etap çalışmalarımıza burada devam ediyoruz. Aybaşına kadar burada çalışıp sonrasında Afyona kampa gideceğiz. Burada çalıştığımız süre içerisinde Cuma günü saat 19.30’da Nazilli Bel. Spor ile hazırlık maçı oynayacağız. Sonrasında 3 Ağustos’ta Denizli Spor ile yine kendi sahamızda bir hazırlık maçı yapacağız. Sonrasında kampa gideceğiz. Kampta da bir veya iki tane hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Giden oyuncular yerine yaptığımız takviyeler sayesinde güzel bir oluşum kurduğumuzu düşünüyoruz. Karakterli oyuncularımızın yanına 9 tane yeni karakterli sporcular ekledik. Ligler ise Ağustos’un son haftasında başlayacak. O zamana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


ÇATAL, “MESUT HOCA’NIN BURADA YARIM KALAN BİR HİKÂYESİ VAR” 
Teknik Direktör Mesut Toros hakkında da konuşan Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Mesut Hoca ile öncesinde 2 dönem çalışmıştık. Bu 3. dönemi. Biz gelmesini çok istedik. O da bizleri kırmayarak geldi. Mesut Hoca’nın burada yarı kalan bir hikâyesi var. Liderken gitmesiyle ilgili. O hırsla elinden geldiğince çalışacağına inanıyoruz. Şuan şampiyonluk konuşmak için çok erken. Ama yine de hedefte olan bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. İlk beşin içinde olacak bir takım kurduğumuza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ÇATAL, “EN BÜYÜK MADDİ DESTEKÇİLERİMİZDEN BİRİSİ ESNAF HASTANESİ” 
Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile yapılan sponsorluk anlaşması hakkında bilgiler aktaran Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Yönetime geldiğimizden beri en büyük maddi destekçilerimizden birisi Esnaf Hastanesi. Bu sene de daha güzel ve resmi bir oluşum içerisindeler. 3 senelik bir anlaşma yapıldı. Her sene belli bir miktar para ödeyecekler. Bunun yanında da tesisimizi bitirmesi için hemen başladılar. Tesisin bitmesine yardımcı oluyorlar. 40-45 gün içerisinde bitireceklerini söylediler. Ayrıca alt yapı ile ilgili yoğun bir destek sağlayacaklarını ve alt yapı, ulaşım, konaklama gibi hususları karşılayacaklarını söylediler. Yine takımımızın kıyafet, sağlık sponsoru da onlar. Buradan onlara teşekkür etmek istiyorum” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN