ÇATAL,''İYİ YOLDA İLERLİYORUZ''

2022-2023 sezonunun ilk hazırlık karşılaşmasına çıkan Fethiyespor, evinde Nazilli Bel. Spor'u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmasın ardından Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, berabere tamamlanan mücadeleyi değerlendirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fethiyespor, 15 günlük çalışmanın ardından ilk hazırlık maçına çıktı. Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yerli ve yabancı olmak üzere çok sayıda taraftar izledi. 90 dakika sonrasında ise karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. Berabere biten mücadele sonrasında Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, hazırlık karşılaşmasını değerlendirdi.
GÜZEL BİR OYUN SERGİLEDİK
Hazırlık karşılaşmasını değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal,’’15 günlük çalışma sonrasında ilk hazırlık maçını yaptık. Güzel bir oyun sergiledik. Alt yapıdan çıkardığımız oyuncuları oynattık. İyi yolda ilerliyoruz. Ayın üçünde Denizli’ye gideceğiz. Orada bir tane hazırlık maçımız var. Ondan sonra da ayın sekizinde Afyon’a kampa gideceğiz. Orada da hazırlık maçları oynayacağız. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Hücum hattında biraz eksikliklerimiz var. Bu bölgenin eksikliklerini de tamamlayacağız’’ dedi.
ÇATAL,''İYİ YOLDA İLERLİYORUZ''ÇATAL,''İYİ YOLDA İLERLİYORUZ''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN