CHP'li Demir, Başkan Adayı Demirtaş'a Başarılar Diledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş'a başarılar dileyerek, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin olduğu Türk Bayrağı hediye etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, beraberinde bazı esnaflar ile birlikte CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’i ziyaret etti. Parti binasında bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Demirtaş ve ekibini ağırlayan CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, ziyarette esnafların çok zor süreç geçirdiğini belirterek, “Dersinize iyi çalışın. Esnafımızın kamburlaşmış belini doğrultmak adına projeler yaratın. Meydanlarda mevcut başkan ile birlikte üç aday çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. İnşallah iyi olan kazanır. Zaten esnafımız  kendi reçetelerine iyi gelecek ilacı kendileri sandıkta yazacaktır” dedi. 
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası kısa değerlendirmede bulunan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, “Çalışmalarımızı hızlandırdık ve her gün bir fazla esnaf kardeşimize ulaşmak için çalışıyoruz. Bunun yanı sıra sahadaki çalışmalarımızın yanı sıra protokol, siyasi partiler ve STK ziyaretlerimizi  de gerçekleştiriyoruz. Yorulmadan, bıkmadan ve usanmadan  çalışmalarımızı sürdürecek ve esnafımıza başkanlık değil, hizmetkarlık için oy istiyoruz” dedi. 
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibine başarılar dileyen CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ise, “Özellikle pandemi sürecinden bu yana esnafımızın beli kamburlaştı.  Küçük esnafımız kan ağlıyor. Üç aday arkadaşımız sahalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bunlardan birisi de mevcut oda başkanımız. Esnafımızın geleceği ve bekası için kim hayırlı ise ol kazanır inşallah seçimleri. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  
Ziyaretin ardından CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’a başarılar dileyerek, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin olduğu Türk Bayrağı hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN