CHP'li Erbay 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında vatandaşlarla zeybek oynadı

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümünü vatandaşlarla birlikte zeybek oynayarak kutladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla'nın birçok ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Kırsal mahalledeki Cumhuriyet Bayramı coşkusu renkli görüntülere sahne oldu. 
Ula’nın Karabörtlen Mahallesinde farklı bir etkinlik gerçekleştirildi. Ula’nın çeşitli mahallelerinden vatandaşlar ellerinde meşale ve Türk bayrakları ile fener alayı yürüyüşüne katıldı. Fener alayının ardından hep birlikte zeybek oynandı. CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay’da vatandaşlarla birlikte zeybek oynadı. 

Erbay, Cumhuriyet’in 98. yılını vatandaşlarla birlikte kutladıklarını ve bu kutlamanın en anlamlı 29 Ekim kutlaması olduğunu, söyledi. 
CHP’li Erbay, “Cumhuriyetimizin 98. yılını kutluyoruz. Tarihte benzerine az rastlanır bir kurtuluş mücadelesinin sonunda, bağımsızlığımızı kazanıp, Cumhuriyetin ilan edilişinin 98. yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.  Bize bu Cumhuriyeti canları kanları pahasına armağan eden başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak istiyorum. Onlar bu büyük ve şanlı mücadeleyi vermeselerdi bugün bu topraklarda bağımsız bir millet olarak yaşayamayacaktık. Bu mücadeleyi veren herkesi minnet, rahmet ve saygıyla anıyorum. Bize düşen görev bize miras kana Cumhuriyetimizi daha ileri bir seviyeye götürmektir. Cumhuriyetimizi ikinci yüzyılında demokrasiyle taçlandırmaktır. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Dostlarımızla birlikte bu ülkeyi hak ettiği çağdaş, aydınlık yarınlara kavuşturacağız. Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN