Demirtaş, 'Eşit ve hakkaniyetli hizmet vereceğiz'

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, başkanlık görevine seçildiği takdirde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı tüm üyelere eşit ve hakkaniyetli bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında odaya kayıtlı üyelere yönelik ziyaretlerini sürdürerek, projeleri hakkında bilgiler veriyor. Ziyaretlerde esnaflara açıkladığı projelerin gayet makul ve bir an önce uygulanması gereken projeler olduğunu söyleyen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, “İlçemizin dört bir köşesinde bulunan esnaflarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her noktada esnafımızın talep ve sorunlarını dinliyoruz. Ziyaretlerimizde gördük ki, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını üyelerimiz sadece aidat almaya yarayan bir kurum olarak biliyor. Üyelerimiz esnaf odasının hangi konularda hizmet verdiği konusunda bile bilgiye sahip değil. Biz kesinlikle mevcut yönetime bir karalama veya leke atma çalışması içinde değiliz. Bu yola ilk çıktığımız anda söylediğimiz gibi Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasında başkanlık yapmış ve yönetiminde bulunmuş herkese ben çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Esnafların teveccühü ile göreve seçildikleri takdirde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, odaya kayıtlı tüm üyeleri ile birlikte yöneteceklerini belirten Demirtaş, “Beş bini geçik Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyemizle birlikte biz yönetime talibiz. Devletimizin üyelerimize yönelik destek ve hizmetlerinden yararlanmak isteyen tüm üyeler yararlanacak. Öyle yönetime yakın kişiler değil. Biz açıkçası esnafımızın danışmanlığına ve sorunlarının çözümü görevine talibiz. Esnaf Ve Sanatkarlar Odası, esnafların ve devletimizin arasındaki köprüdür. Biz bu köprü görevini hakkaniyet ve eşit derecede yürüteceğiz.’’ İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN