Demirtaş 'O Değerli Mesainizi Esnafımızın Sorunlarını Çözmek İçin Uğraşın'

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, geçtiğimiz günlerde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere gönderilen mesaj hakkında açıklamalarda bulunarak, 'Defalarca oda yönetimini ziyaret etmek için randevu istedik. Hiçbir cevap alamadık. Hep iyi niyetli davrandık yine olmadı. Kendi çabalarımız ile üyelere ulaşmaya başladık. Her çalışmamızda olduğumuz gibi birileri rahatsız olmuş ki bu trajekomik mesajı esnaflarımıza göndermişler. O değerli mesainizi bizimle değil de keşke esnaflarımızın sorunlarını çözmeye harcasaydınız' diye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi, gerek esnaf ziyaretleri, gerekse de açıklamaları ile Fethiye’li esnaflardan oldukça yoğun ilgi görüyor. Amaçlarının Fethiye’nin esnafına hizmetkarlık yapmak olduğunu belirten  Demirtaş ve ekibi hemen her gün ilçenin farklı noktasındaki üyeleri ziyaret ederek kendisini tanıtıp projelerinden bahsediyor. 
“Bizi Esnafımızla Baş Başa Bırakın” 
Esnaflara kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Demirtaş, “ Bizler  Ahievran  Kültürünü almış  bir sistemden geliyoruz ,Bizler yönetime geldiğimizde  üyelerimizle ortak akıl çerçevesinde çalışacağız, Devletin  birçok ekonomik destekleri var  bu desteklerden  üyelerimizi de faydalandırmak için var gücümüzle çalışıp  başka İl ve ilçelerin yaralandığı gibi  Fethiye’li esnafında hakkı olan ekonomik destekleri alarak  üyelerimizi yararlandıracağız,  ayrıca üyelerimizle birlikte  ortak projeler hazırlamak istiyoruz .Esnaf guruplarımızın  ihtiyaçları ,sorunları  var ise öncelikle odamız içerisinde çözmeye çalışacağız. Çözemediğimiz olur ise bunları da  bağlı olduğumuz kurumlara taşıyarak sonuçlandıracağız” dedi.  
Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını işaret eden Demirtaş , "Kendimize bir yönetim kurulu oluşturduk. Daha önce hiç görev almamış, yenilikçi, dinamik, vizyon sahibi, genç arkadaşlarımızın olmasına özen gösterdik. Fethiye’nin  geleceği için eğitim, ticaret ve turizme yatırım yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim de oluşturduğumuz dinamik ekiple tam zamanı olduğunu düşündük. Tamamen dostça ve herkese saygılı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. 
“O Değerli Mesainizi Esnafımızın Sorunlarını Çözmek İçin Harcasaydınız Keşke”
Göreve geldiklerinde önemli projelere imza atarak Fethiye’nin  kalkınmasına katkıda bulunmak istediklerini kaydeden Demirtaş, "Göreve gelirsek hedeflerimizle, projelerimizle, planlarımızla bu göreve layık olmaya çalışacağız. 4 Bin 900 civarında üye var. Tespit edebildiğimiz herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının mevcut yönetiminden defalarca ziyaret için randevu istedik. Ama hiçbir dönüş olmadı. Bizi her gördükleri yerde yollarını değiştirdiler. Odaya kayıtlı üyelerimizin listeleri saklandı ve bize verilmedi. Kendi imkanlarımız ile birebir çalışmalarımız sonrası esnaflarımıza ulaşmaya başladık. Esnaflarımıza birebir dokunma çalışması içerisindeyiz. Ama bu çalışmamızda birilerinin gözüne battı ve tüm üyelere Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası imzası adı altında “DEĞERLİ ÜYEMİZ içinde bulunduğumuz süreçte, üçüncü şahısların sizleri doğrudan ziyaret ederek  veya telefon yoluyla görüşmek istediklerini bildirerek rahatsız ettiklerini, sizlerden gelen bilgilerden öğrenmiş bulunmaktayız. Sizlerin odamızda bulunan kişisel bilgileri yasal bilgilendirmeler dışında her zaman korumamız altıdadır. Bu konuda oda yönetimi olarak gereken duyarlığı göstermeye devam edeceğiz. Rahatsız edilmeye devam edilirseniz yasal yollara başvuracağımızı  bilmenizi ister, işlerinizde başarılar dileriz” içerikli bir mesaj yayımlandı. Öncelikle Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının mesaj sisteminin olduğuna ve üyeleri bilgilendirmek için bu sistemin kullanıldığına çok sevindik. Demek ki isteyince oluyormuş. Hodri meydan. Lafa gelince eşitlikten  bahsedilir. Ama uygulamaya gelince hiçbir icraat olmaz. Biz hizmet için geliyoruz. Üyelerimizle aramıza girmeyin. Hiçbir aday arkadaşımıza karalayıcı bir ithamda bulunmuyoruz. Kesinlikle de bulunmayacağız. Ama bu sessiz kalacağımız anlamına da gelmez” ifadelerinde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN