Demirtaş ve Ekibinden Ziraat Odasına Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, önümüzdeki aylarda yapılacak olan kongrede esnafların kendisine görev verdiği taktirde, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Fethiye'deki tüm oda ve STK'lar ile barışık halde çalışacağını ifade etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Aralık ayı ve 2022 yılının Mart ayları arasında yapılması beklenen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimli olağan kongresi için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Demirtaş ve ekibi  çalışmalarını mahalle mahalle üye ziyaretleri ile sürdürürken, bir taraftan da Fethiye’deki oda ve STK ziyaretleri ile sürdürüyor. 
Çalışmalar kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i makamında ziyaret ederek, seçim sürecindeki çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 
“Gösterilen Teveccühe Layık Olacağız”
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimli kongresinde esnafların kendisine teveccüh göstererek yetki vermeleri durumunda, çalışmalarına ve projelerine hızlı bir şekilde giriş yapacaklarını söyleyen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, “Çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürdürerek, ekibimle birlikte her ele dokunmaya çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde de esnaf büyüklerimiz ve kardeşlerimiz tarafından oldukça ilgiyle karşılanıyoruz. Derdimiz ve gayemiz esnaflarımıza hizmetkârlık. Makam ve koltuk sevdamız yok.  Bu anlamda çalışmalarımızda bizlere destek veren, bizleri bağrına basan tüm esnaf ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit başkanım da benim gerek kişiliği, gerekse de bulunduğu konumu gereği oldukça sevilen bir büyüğümüz. Ben ve arkadaşlarım ona çalışmalarımız hakkında bilgiler aktarmak, onunda tecrübelerinden faydalanabilmek için bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Bizim için oldukça verimli bir ziyaret oldu. Misafirperverliği içinde kendisine ve oda personeline teşekkür ediyorum” dedi. 
“Gençler Bu Ülkenin Geleceğidir”
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ise, “Kamil Mutlu Demirtaş benim hem kişilik, hem de iş ahlakı yönünden çok sevdiğim genç bir esnaf ve iş insanı. Yapmakta olduğu tüm işlerinde oldukça da başarılı. Zaten kendisi benim de mahallem olan Yanıklar Mahallesinin yetiştirdiği bir genç. Yönetimine de baktığımız zaman hepsinin gözünde hizmet aşkı var ve hepsi de genç nesiller. Bu ülkenin ve milletimizin bu azimli gençlere ihtiyacı var. Çıkmış oldukları bu yarışmada kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN