DEVA PARTİSİNDEN, BAŞKAN ÇIRALI'YA ZİYARET

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Fethiye'ye geldi. Ziyarete Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu beraberinde Deva Partisi İl Başkanı Emrah Çay, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve partililer katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

15 Ekim’de gerçekleşecek olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri içinde Deva Partisi teşkilatı ile birlikte Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret ederek başarılar diledi. 

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Fethiye’ye gelen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu 15 Ekim’de gerçekleşecek olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri içinde Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı’ya başarılar diledi. 

BAŞKAN YARDIMCISI RIZVANOĞLU, “SEÇİMLERDE BAŞKANIMIZA BAŞARILAR DİLERİM”
15 Ekim’de gerçekleşecek olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri içinde Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı’ya başarılar dileyen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu, “Bugün İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve tüm arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hem biraz sohbet edelim çünkü bizler için çok kıymetli yol arkadaşlarımız ile vakit geçirmek. Hem de biraz buralarda neler oluyor bakalım Fethiye’de diye geldik. Aynı zamanda ben Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısıyım bu haftada Dünya Çevre Temizlik günü ve temiz dünya temiz çevredir. Bizde temiz siyaset diye bir sloganla yola çıktık. Onunla ilgilide biraz girişimlerimiz olacak. Çevre temizliği üzerine birkaç çalışma yapacağız. Muğla bölgesi zaten şehrin kendi başına çok hassas bir bölge. Geçen sene çok zarar gördü bu orman yangınları ve benzeri konularda. Ben tekrardan geçmiş olsun diliyorum o konu ile ilgili, geçti ama ormanlarda gitti maalesef. Bende aslında esnaf bir aileden geldiğim için o yüzden ticaret odası deyince kendimi daha rahat hissediyorum. Çok bildiğim ve içinde olmaktan her zaman siyaset kadar keyif aldığım bir konu iş hayatı. Bizde böyle çalışmalar için Fethiye’yi ziyarete geldik. Tekrardan tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. 15 Ekim’de gerçekleşecek olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimleri içinde Başkanımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN ÇIRALI, “SEÇİM ÖNCESİ BU ZİYARET BİZİM İÇİN ÇOK DAHA ANLAM KAZANDI”
Seçim öncesi kendisini ziyaret eden ve başarılan diyen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu ve ekibine teşekkür eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Seçim öncesi bu ziyaret bizim için çok daha anlam kazandı. İşte az önce de söyledim. Biz seçimlerde hep kendimiz ziyaret ediyoruz. Siz ziyaret ettiğiniz için biz daha mutlu olduk. Bizim tabi ki birçok sorunumuz oluyor ticaret ve sanayi odaları olarak. Biz sadece elçiyiz efendim. Üyelerin sorunlarını bir üst mercie taşımamız lazım. Hatta biz geçen seçimlerde bile bütün belediye başkan adaylarımıza, milletvekillerimize, hepsine dosyalar sunduk. İşte böyle sorunları ilettiğimiz zaman çözüm daha kolay oluyor. Çünkü yöneticilerin birçoğu Fethiye de ne olduğunu bilmiyor. Siyasilerde bizim kadar bilemiyor aslında. Yani biz de tabi o dosyalarla sizlere müracaat ettiğimiz zaman çözüm daha kolay oluyor. O yüzden biz geçen dönem bunu yaşadık. Her siyasi parti temsilcilerimize, milletvekillerimize, belediye başkanımıza büyükşehir belediye başkanımıza dosyalarımızı sunduk. Şu an önümüzde bir seçim var. İnşallah olacağına, seçimi alacağımıza inanıyoruz. Ondan sonraki süreçte sizlerin seçimi var. Yine de sorunlarımızı sizlere sunacağız. Saniye Hanım şu an biliyor, gelip gittikçe anlatıyoruz. Tabi ki o konuda sizlerin desteğini bekliyoruz. Özellikle siyasi partilerin… Tabi ki sizin de. Altılı masada olduğunuz için etkinizin çok fazla olacağına inanlardanım. İnşallah bir daha ki süreçte içimizde esnaf olan arkadaşlarımız var. Onların hepsinden de destek bekliyoruz. Sizi bir arada bulmuşken söyleyeyim. Bundan sonraki süreçte hepinize başarılar diliyorum. İyi çalışmalar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN