Dijital Yörük Fethiye'de

Motosikleti ile 2013 yılından beri dünya turunda olan İran asıllı Mahsa Homayounfar'ın şimdiki durağı Fethiye oldu. Motosiklet tutkunu olan ve özgür yaşamayı seven Mahsa Homayounfar kendini Dijital Yörük olarak adlandırıyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Aslen İran asıllı olan Mahsa Homayounfar kısa süre Almanya’da yaşadıktan sonra  İspanya’ya yerleşen Homayounfar 2013 yılında aldığı motorsikleti ile dünyayı gezmeye karar verdi.Sekiz yıldan bu yana yaklaşık 100 ülke gezen Mahsa  Homayounfar ‘ın duraklarından biri de Fethiye oldu.Toplamda yakın ü 5 farklı dil bilen Homayounfar,Fethiye’de Facebook’dan tanıştığı Erdal Pay’a misafir olduğunu belirtti.Kendisinin Dijital bir Yörük olduğunu söyleyen  Mahsa Homayounfar “Yörükler gibi gezerek yaşamayı seviyorum.Ben de bir yörüğüm.Ama dijital örüğüm” dedi.
‘’FARKLI ÜLKELERDE MOTOSİKLETLERİM VAR’’
Gezdiği farklı ülkelerde motosikletleri olduğunu belirten Homayounfar,’’İspanya’da Yunanistan’da ve Tayland’da motosikletlerim var. Buralardaki motosikletlerimi dostlarıma emanet ediyorum.Tekrar o ülkeye yakın bir yerlere gittiğimde motorumu alıp kullanıyorum’’dedi.
‘’FETHİYE’DEN SONRA ANTALYAYA GİDECEĞİM’’
Türkiye’de biraz daha kalacağını ifade eden Homayounfar’’Fethiyede 2,3 gün kalacağım.Buradan sonra Kaş yolu üzerinden Antalya’ya gideceğim.Ordan sonra Yunanistan’dan Meksika’ya geçeceğim.Hayatım boyunca böyle yaşamaya devam edeceğim.’’diye konuştu.
‘’HAYATIMDA İLK DEFA SOYULDUM’’
Uzun süredir dünya turunda olduğunu söyleyen Homayounfar,’’2013 yılından beri  Dünya turundayım.Birçok güzel anı biriktirdim.Fakat bunlar haricinde kötü anılarımda oldu.Bunların en kötüsü  Sudan’da soyulmamdı’’ifadelerini kullandı.
‘’HAYATIM BOYUNCA BÖYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİM’’
Dünyayı gezmeyi çok sevdiğini söyleyen Homayounfar,’’Anne ve babamı 2 yıldan beri görmüyorum.Yalnız gezmeyi çok seviyorum.Bekarım ve hiç evlenmedim.Kendime ait bir turizm şirketim var.Almanca,İngilizce,İspanyolca,Farsça ve Fransızca biliyorum.Şu anki hayatımı seviyorum’’diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN