Dinçel, '7 maçta gol atan lider bir Fethiyespor var'

Lig 3. Grupta Orduspor 1967 ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak liderliğini koruyan Fethiyespor, ligin hiç gol yemeyen tek takımı Gümüşhanespor karşısında galibiyet ve 3 puan hedefliyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiyespor'un Orduspor 1967 mücadelesi nefesleri keserken Fethiyespor’un 19 Eylül Stadında Nurettin’in golü ile beraberliği yakalamasının ardından iki ayrı mutlak golün kaçırılmasının da üzüntüsü yaşanıyor. Bu maçın ardından Fethiye’ye dönen Lacivert Beyazlılar, 17 Ekim Pazar günü saat 19.00 da karşılaşacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına başladı. Bu sezon 7 maçta gol yemeyen Gümüşhanespor’un karşında tüm maçlarda gol atan lider bir Fethiyespor olduğunu hatırlatan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “İnşallah 12. Adamın desteği ile Gümüşhane engelini aşmak istiyoruz” dedi. 
“GÜMÜŞHANE ENGELİNİ AŞMAK İSTİYORUZ”
Maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Ordu deplasmanı kolay değildi. İstediğimiz sonucu alamasak da liderliğimizi koruduk. Evimizde oynayacağımız Gümüşhane maçı da kolay geçmeyecek. Bu sezon oynadığı 7 maçını gol yemeden bitiren bir Gümüşhane var. Bu sezon oynadığı 7 maçta gol atan lider bir Fethiyespor var. İnşallah 12. Adamın desteği ile Gümüşhane engelini aşmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN