Dinçel, 'Gücümüzü sahaya yansıtacağız'

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında haftayı değerlendirdi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

TFF 3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Çankaya Futbol Kulübü ekibini 1-0 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeni bir seri yakalamak adına Çankaya Futbol Kulübü takımı önünde önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Dinçel, Ankara temsilcisinin sert bir oyun ortaya koyduğunu söyledi. Lider olmanın zorluğuna dikkat çeken Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, rakiplerinin kendilerine karşı ekstra bir motivasyonla hazırlandığını vurguladı. Modafen maçı hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Teknik Direktör Dinçel, bu maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncusu bulunmadığını dile getirdi. Sezon ilerledikçe takımların birbirini daha iyi tanıdığını ve on göre taktik hazırladıklarını ifade eden Dinçel, maçların zorluk deresini her geçen gün artacağının altını çizdi. 
“LİDER KALMAK HİÇ KOLAY DEĞİL”
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada, “Çankaya maçı öncesinde bizleri, zorluk derecesi yüksek bir müsabakanın beklediğini konuşmuştuk. Haftalar ilerledikçe takımlar, nasıl puan alacağını ya da galip geleceğini daha iyi biliyor. Sezon başında yeni takım oluşumu, oyuncuların uyum süreci ve diğer sebeplerle bazı takımlar, lige adapte olmakta zorlanıyor. Son haftalarda puan alan takımların sayısında artış olduğunu görebiliyoruz. Biz bir önceki hafta deplasmandan, hiç istemediğimiz bir sonuçla dönmüştük. 9 haftalık bir serimiz bozulmuştu. Yeni bir seri yakalamak için Çankaya maçını kazanmamız gerekiyordu. Yakaladığımız net pozisyonları değerlendiremesek de kazanmayı bildik. Lider olmak çok kolay değil, lider kalmak hiç kolay değil. Her takımın lider takıma karşı daha iyi hazırlandığını gözlemliyoruz” dedi. 
“KALİTEMİZİ VE GÜCÜMÜZÜ SAHAYA YANSITMAK ZORUNDAYIZ”
Deplasmana kazanmak için gideceklerini söyleyen Teknik Direktör Dinçel, “Bu hafta deplasmanda Modafen’e konuk olacağız. Alemdağ Stadı’ndaki maç sentetik zeminde oynanacak. Çok sert tabir-i caizse beton gibi bir zemine sahip. Sentetik saha özelliğini kaybetmiş bir durumu var. Ne olursa olsun, biz deplasmana kazanmak için gideceğiz. Devrenin bitimine 5 hafta kaldı. Kalan maçları istediğimiz sonuçları alarak, devreye en iyi şekilde girmeyi planlıyoruz. Hafta hafta gittiğimizde daha iyi odaklandığımızı düşünüyorum. Üst üste iki hafta içeride oynayacak olmamız belki bugün için bir avantaj fakat ikinci yarı bu müsabakalar için deplasmana konuk olacağız. Bu yüzden maç maç gitmenin daha sağlıklı olduğu kanısındayım. Şu anda tek hedef Modafen maçı… Bu karşılaşmayı geçtikten sonra sıradaki maça odaklanacağız. Modafen kolay mağlup olmayan bir takım. 6 beraberliği var. Genç ve koşan bir takım. Gelecek vadeden oyuncuları var. Bu ligin yetiştirici takım hüviyetinde. Kesinlikle kolay olmayacak ve mücadele gücü yüksek olacak. Ama biz Fethiyespor’uz ve hedeflerimiz var. Kalitemizi ve gücümüzü sahaya yansıtmak zorundayız. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıttıktan sonra hiçbir problem yok. Cezalı ve sakat oyuncumuz yok” ifadelerini kullandı. 
“TAKIMIMIZ ZİRVEDEN İNMEYECEK”
Açıklamasını sürdüren Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Lige bol gollü maçlarla başlayan Fethiyespor, attığı gol sayılarıyla ülke gündeminde yer aldı. Fakat son 2 haftada gol sayımızda bir düşüş oldu. Oyuncularımızın motivasyonunda herhangi bir sorun yok. Rakip takımlar artık birbirini tanımaya ve önlem almaya başladı. Her takım ayağını, yorganına göre uzatıyor. Rakip takım sert ve agresif oynadı. Oyuncularımıza karşı biraz oyun kuralları dışında müdahalelerde bulundular. Maçın orta hakemi kartlarını kullanma konusunda biraz iyimser davrandı diye düşünüyorum. Erken çıkacak bir kırmızı kart ve net fauller vardı. Performansta dalgalanmalar olmasına rağmen tüm oyuncularımızdan memnunuz. Bu futbolun doğasında olan bir gerçek. Ne olursa olsun oyuncularımız başladıkları bu işi mutlu bir şekilde bitirecekler ve sezon sonunda Fethiyespor’u zirveye ulaştıracaklar. Takımımız zirveden inmeyecek. Her futbolcumuzdan katkı almaya çalışıyoruz. Talha da önemli bir oyuncu... İkinci yarı oyuna girdi ve maçın kazanılmasında önemli bir rol oynadı” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN