ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE’DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için Engelim Olmayın Derneği ve Fethiye Gönüllülerinin iş birliği ile 20 Eylül Salı günü saat 19.00’da Leb-i Derya’da bağış konseri düzenleniyor.

BAŞKAN YARDIMCISI RIZVANOĞLU, “TEMİZ BİR SİYASET YAPILMASI GEREKİYOR”

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Fethiye’ye geldi. Deva Partisi ekibi dünya temizlik haftası münasebeti ile yarım ada ve çevresinde temizlik etkinliği yaptılar. 

DELİKLİ BURUN’DA DEV AKYA 

Av sezonunun açılmasıyla denizciler bayram etti. Delikli burun mevkiinde balıkçının yakaladığı 26 kilo akya görenleri şok etti. 

TEOL DİL OKULLARINDA, FTSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile TEOL Dil Okulları arasında imzalanan protokol ile FTSO üyelerine özel indirim sağlanacak.

BAKIRCI,’’ BUGÜN MUTLUYUZ’’

Lacivert beyazlılar seyircisi önünde Diyarbekirspor’u 3-1’lik net bir skorla mağlup etti. Galibiyetin ardından Kulüp Başkanı Esat Bakırcı FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

ÇATAL, “BUGÜN İYİ MÜCADELE ETTİK’’

3 puanı 3 golle seyircisine armağan eden Fethiyespor’da yüzler gülerken Genel Kaptan Nacit Çatal, bazı açıklamalarda bulundu.

TÜRK,’’ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU İPTAL EDİLSİN!’’

Eğitim Sen Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde basın açıklaması yapıldı. Açıklamaya CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir’de katıldı.

DİSK 2 NOLU ŞUBEDEN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ

Muğla DİSK-GENEL İŞ Sendikası 2 Nolu Şubesi il genelinde üyelerinin kırtasiye ve okul masraflarına destek olmak ve maddi yüklerini bir nebze olsun azaltabilmek amacıyla çeşitli iş yerleriyle protokol imzaladı. Şube üyeleri çocukların okul ihtiyaçlarını yüzde 20’ye varan indirimlerle alabilecek.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Seydikemer Belediyesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’ndaki Ana Sınıfı Öğrencilerine kırtasiye malzemeleri dağıttı.

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUSU YAŞANDI

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleşen çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulunda İlköğretim Haftası Kutlama programı gerçekleştirildi.

ENDER ACAR YENİDEN ERMAŞ MUĞLASPOR'DA

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen Ermaş Muğlaspor, eski futbolcusu Ender Acar ile yeniden anlaşmaya vardı.

YANAN ARAÇTA CAN KAYBININ OLMAMASI SEVİNDİRDİ

Muğla’nın Yatağan İlçesinde seyir halindeki araçta meydana gelen yangında can kaybının olmaması sevindirdi.

FETHİYE’DE TATİL SEZONU DEVAM EDİYOR

Türkiye'nin gözde turizm kentlerinden Muğla'nın Fethiye ilçesinde hava sıcaklıkları 35 derecede devam ederken plajlar ve denizler yerli ve yabancı turistler ile dolu. Turizmciler ise sezonun yoğunluğundan memnun oldukları belirttiler.

AMİNTHAS KRAL MEZARLARINA İLGİ YOĞUN

Fethiye'nin simgesi olarak kabul edilen M.Ö. 5. yüzyıldan kalma tarihi Aminthas Kral Mezarları, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Ören yerini son 6 aylık verilere göre 25 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

İŞ İNSANI İDER’DEN GAZİLER DERNEĞİNE DESTEK

İş İnsanı Etem İder, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne çeşitli yardımlarda bulundu.

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ŞAMPİYON SOL BEK

Bölgesel Amatör Lig'de  şampiyonluk hedefleyen Ermaş Muğlaspor, kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi. Yeşil-beyazlılar, son olarak Arguvan Belediyespor'da forma giyen 35 yaşındaki tecrübeli sol bek Mehmet Ballı'yı transfer etti. 

Toplam 608 haber.