Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

SICAKLIKLAR AZALIYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 11.04.2022 Pazartesi günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava nedeniyle bölgemizin iç kesimlerinde hava sıcaklıklarının 5,10 derece azalması bekleniyor.

İTFAİYEDEN ENGEREK OPERASYONU

Kış uykusuna yatan soğukkanlı hayvanlar havaların ısınmaya başlaması ile beraber uyanmaya başladılar. Kış uykusundan uyanarak yolunu şaşırıp bir eve giren engerek yılanı Fethiye İtfaiyesi Ekipleri tarafından yakalanarak doğal ortamına salındı.

BAŞKAN DEMİR: ’TÜRKİYE'Yİ AVRUPA İLE KIYASLIYOR DAHA DA REZİL OLUYOR!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Avrupa bizden daha vahim durumda" sözlerine ilişkin değerlendirmede bulundu. Erdoğan'ın alenen halkı kandırdığını belirten Başkan Demir:" İktidar halkın aklıyla oyun oynuyor" dedi.

“MÜZİK HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI”

Fethiye ve bölgenin sevilen sipsi sanatçısı İsmail Peynirci, TRT Müzik ekranlarında Emre Dayıoğlu"nun hazırlayıp sunduğu Heybemdeki Türküler isimli programa konuk olacak. Peynirci, programda hayranlarına müzik ziyafeti çekecek.

BÜYÜKŞEHİRDEN MENTEŞE’YE 23 NİSAN KIYAĞI

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, 12 gün boyunca süreceği açıklanan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin, 13 ilçesi olan Muğla’nın sadece Menteşe İlçesi’nde düzenlenecek olması tepkiye neden oldu.

FETOB’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Fethiye Otelciler Birliği, konaklama sektöründe yurtdışı acente alacaklarındaki sorunlarla ilgili Türk Eximbank ile birlikte otelcilere bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

MARMARİS VE FETHİYE BELEDİYELERİ PROTOKOL İMZALADI

Fethiye Belediyesi ve Marmaris Belediyesi, müdahale kapasitelerini aşan her türlü afet ve acil durum olaylarında, tatbikatlarında, masabaşı çalışmalarında oluşacak afet acil durum ihtiyaçlarına göre işbirliğine ilişkin usül ve esaslarını kapsayan karşılıklı yardım ve işbirliği protokolü imzaladı.

ANKETEN MANGA ÇIKTI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 18 Mayıs Günü Beşkaza Meydanı’nda Manga konseri düzenlenecek.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİ

BAŞKAN OTGÖZ; “ÖNCE İNSAN HAYATI” Seydikemer Belediyesi çalışanlarına iş güvenliği uzmanları tarafından ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ verildi. Eğitimlerde iş ortamında meydana gelebilecek kazalar ve korunma yöntemleri ele alındı.

ŞAMPİYONLARDAN KARACA’YA ZİYARET

Muğla ardından Antalya’da yapılan BOCCE maçlarına Fethiye’den katılan Karagedik Ortaokulu öğrencileri ve okul yöneticileri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret ederek kupa sevincini paylaştılar.

ŞİMŞEKLER İSTANBUL YOLCUSU

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 27. hafta karşılaşmasında Tepecikspor ile deplasmanına konuk oluyor. Lacivert beyazlılar bu karşılaşma öncesi son antrenmanını tamamlarken Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise Tepecikspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRGİN: MUHTARLARI DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞI HÂLİNE GETİRMELİYİZ

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen, 39 maddeden oluşan ve 17 kanunda değişiklik yapan, “Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” bu hafta Genel Kurul’da görüşülecek.

CHP'Lİ DEMİR: TÜİK AKP'NİN UŞAĞI OLMUŞ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, TÜİK'in Mart ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından eleştiride bulundu. TÜİK'in AKP'ye göre verileri açıkladığını belirten Başkan Demir, " Ne kadar gizlenirse gizlensin halk tüm gerçekleri görüyor" dedi.

FETHİYE, UŞAK VE DİDİM ODALARI ARASINDA KIYAS ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Didim Ticaret Odası arasında iyi uygulama örneklerini geliştirmek amacıyla kıyas çalışması yapıldı.

SADET KANSIZ’DAN RAMAZAN MESAJI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 11 Ay’ın Sultanı Ramazan Ayı’nın başlamasından dolayı bir mesaj yayınladı. Sadet Kansız mesajında Fethiye Halkı başta olmaz üzere Türk Milleti’nin ve İslam Alemi’nin Ramazan Ayı’nı kutladı.

GENÇ AVUKATLAR İŞYERLERİNİ AÇTI

Av. Ayşegül Gürtekin, Av. Hande Nur Keloğlu ve Av. Yücel Can Söğüt Tarafından Avukatlık Ortaklığı Bürosu hizmete açıldı

Toplam 681 haber.