Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MESUT TOROS 3. KEZ FETHİYESPOR’DA

3. Lig 3. Grup'ta lig 2. si olarak play-off oynayarak play- off şampiyonu olan ve TFF 2. Lig'e yükselen Fethiyespor 2022-2023 sezonu için Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşmaya vardı.

Fethiyeli boksör İstanbul’da

Ringlerde mini Tyson lakabı taşıyan Fethiyeli boksörü Kubilay Alcu, 29 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da Uluslararası 6. Profesyonel boks maçına çıkacak.

Dolardaki sert düşüş altını da etkiledi

BDDK'nın ticari kredi koşullarında değişikliğe gitmesini ardından sert düşen dolar, altını da etkiledi. Düzenleme öncesi 1.022 lira seviyesinde bulunan altının gram fiyatı, düzenleme ile birlikte 970 lira seviyesine kadar çekildi.

Yangın kontrol altına alındı

Marmaris’te çıkan yangın kontrol altına alındı. Hisarönü Mevkii Bördübet Amazon Koyu’nda 21 Haziran günü akşam saat 20.00 sıralarında çıkan orman yangını yapılan müdahaleler sonrasında kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangın sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay açıklamalarda bulundu.

CHP’nin yangınlar araştırılsın önergesi reddedildi

TBMM’de 23 Haziran Perşembe günü, CHP tarafından verilen, yangınların sebepleri ve ülkemizin yangınlarla mücadele stratejisinin güncellenmesi amacıyla verdiği araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Savcılar ve hakimlere veda programı

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2022 yaz kararnamesi kapsamında Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Tekirdağ Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ünal Bingül, hakim ve savcılar için veda programı düzenlendi.

Gürün'den Başkan Oktay'a eleştiri tepkisi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın “Bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş” sözüne ulusal bir kanalda canlı yayında “Birbirimizde eksik bulduğumuz şeyleri söylemenin yangınları sürdürmekte bir katkısı yok” şeklinde Başkan Oktay’ı eleştiren bir açıklama yapması şaşırttı.

Kurbanlık fiyatları

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kurbanlık fiyatlarını değerlendirdiği görüntülü açıklamasında “bu yıl kesilecek kurbanlık sayısında geçen yıllara göre en az yüzde 25 oranında azalma olacağını öngörüyoruz” dedi.

Başkan Yellice; ‘’Ormanlar bir ülkenin doğal güzellik ve zenginlik kaynağıdır’’

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, ormanları korumanın önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Balcı’yı Ziyaret Ettiler

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre sonucunda göreve seçilen Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

Benzine İndirim Bekleniyor

Benzin litre fiyatlarına 23 Haziran Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 25 kuruş indirim bekleniyor.

Seydikemer’de Orman Yangını

Seydikemer İlçesi Çaltıözü Mahallesi yakınlarında orman yangını çıktı. Çıkan yangın yapılan müdahaleler sonrasında kontrol altına alındı.

Pınar Gültekin'in Katiline Verilen Cezaya Tepkiler Çığ Gibi!

Muğla'da Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası verildi. Dünden beri ülke gündemine oturan bu karar Gültekin ailesi ve Türkiye genelinde tepkiyle karşılandı.

Göcek – Gürsu – Pırnaz Yayla Yürüyüşü başlıyor

19. Göcek – Gürsu – Pırnaz Yayla Yürüyüşü, 22-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Yayla yürüyüşü öncesi katılım için kayıtlar devam ediyor.

Fiyatlarda Düşüş Devam Ediyor

Havaların ısınması ve ürün çeşitliliğinin artmasından dolayı Salı Pazarı’nda meyve ve sebze fiyatlarında düşüş yaşanmaya devam ediyor.

Fırtınaya dikkat

Denizlerde, Fethiye-Kaş arasında rüzgârın, (21.06.2022 Salı) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Toplam 681 haber.