Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Karaca “Ortak akıl oluşturacağız”

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, FETOB yönetimini ziyaretinde yaptığı konuşmada “Ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Turizmle ilgili projelerimizi, sektörün içindeki, sektöre yön veren insanlarla birlikte ortak akıl oluşturarak hazırlayacağız” diye konuştu

Başkan Saatcı, ‘Bodrum’da ilk işimiz alt yapı’

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Bodrum’da STK temsilcileri ve siyasi partilere ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde vatandaşlardan da büyük ilgi gören bağımsız aday Behçet Saatcı, Bodrum’un öncelikle işinin alt yapı olduğunu belirtti. Muğla’yı ranta ve betona teslim etmemek için mücadele edeceğini belirten Saatcı, “Bir ağaç dalının bile kesilmesine karşıyım” dedi.

“CENNET FETHİYEMİZE HİZMET ETMEYE HAZIRIZ”

Kısa bir süre önce 31 Mart yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkanlığına İyi Parti’den aday gösterilen Nagihan Bulut, çalışmalarını tamamlayarak projeleri ile halkın karşısına çıktı. 4 Mart Pazartesi günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde yapılan tanıtıma çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

“NAGİHAN BULUT KARACAÖREN KÖYÜ SOSYAL TESİSİ AÇILIŞINA KATILDI”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, İlçe Başkanı Suat Aybek, Meclis Üyeleri ve partililer Fethiye Belediyesi tarafından Karacaören Köyü’nde yapılan Sosyal Tesis'in açılışına katıldı.

İYİ Parti’den CHP’ye ziyaret

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, seçim ofisine ziyarete gelen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve ilçe yöneticilerini ağırladı. Karaca İyi partililere başarılar dileyerek “Her kim seçilirse seçilsin, bölgemize hizmet getirebilmek için, bu bölgede yaşayan insanların mutluluğuna ve refahına katkı saplayabilmek için seçilen arkadaşın yanında olacağız” diye konuştu

Karaca’ya Cumartesi pazarı esnaflarından tam destek

CHP Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Esnaf ve vatandaşlarla sohbetinde, pazarların üzerinin kapatılarak daha modern hale getirileceğini belirten Alim Karaca’yı, Kumluova Belediye Başkanlığı döneminde tanıyan esnaflar “Alim başkan söylediyse yapar. Artık rahatlayacağız” diye konuştular

Saatcı’dan Kocadon’a Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Bodrum Belediye Başkanı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Yerel seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’u ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve ekibi, Bodrum Belediye Başkanı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’u da makamında ziyaret etti.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü İle İş Birliği Protokolü İmzalandı

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü İle "Bir Meslek, bir Umut", "Hatalarım hayatıma ne yaptı", ve "Çocuklar Geleceğimiz-2" projeleri hazırlanıp Fethiye Kaymakamlığı ile protokol imzalandı.

“ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR MİRAS BIRAKMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Meslek kuruluşlarını ziyaret ederek taleplerini dinleyen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut Cuma günü İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odasını ziyaret etti.

Toplam 681 haber.