Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Otgöz, Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini Ziyaret Etti

Seydikemer Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında açılan “Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesini” ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Bugün baktığımız zaman Türkiye çok ileriye gitti. Ege Denizinde tatbikat oldu. Hedefler tek tek vuruldu. Yunanistan orada yine kuduruyor ama onun cevabını da inşallah en kısa zamanda alacak” ifadelerini kullandı.

Günlükbaşı Ortaokulu’nda Kermes

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Silkar Günlükbaşı Ortaokulu’nda düzenlenen kermese katıldı.

Fethiyespor Kongresi’ne 2. Erteleme

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı'nın sağlık problemlerinden dolayı 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşmesi beklenen kongre bir kez daha ertelendi. Kongrenin yeni tarihi ise 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Başkan Otgöz, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Törenine Katıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hayat bundan sonra başlıyor. Çıkmış olduğunuz bu yolculukta başarılar diliyorum” dedi.

Atık Pil ve Atık toplama yarışması ödül töreni

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Liseler Arası Kısa Film Yarışması, Atık Pil Ve Atık Toplama Yarışması ödül töreni yapıldı.

ÇEVRE HAFTASINDA 3 FARKLI KONSER

Dünya Çevre Haftası kapsamında MUÇEV tarafından düzenlenen organizasyonlarda Kumburnu Plajı’nda birbirinden ünlü sanatçılar konser verecek.

Kongre Ertelendi

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’nın sağlık problemlerinden dolayı 04.06.2022 tarihinde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulu 2. toplantısı 11 Haziran 2022 tarihinde saat 15.00’a ertelendi.

14 Çiftçi Uzman Eller Projesine İmza Attı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen Uzman Eller Proje desteğinden Muğla’da 14 çiftçi faydalandı.

Fethiye’de Musilaj Operasyonu

Türkiye geneli turizm sezonu öncesi sahil şeridinde bulunan turizm kentlerinde Suç örgütlerine yönelik Musilaj operasyonunda KOM daire başkanlığı Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı, Muğla KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye KOM Grup Amirliğince sabaha karşı şafak operasyonunda bir çok adrese eş zamanlı operasyon yapılmış ve operasyonda bir çok mühimmat ele geçirilmiştir.

Taksici Esnafından Karaca’ya Ziyaret

Hürmet Taksi Durağı Esnafı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Aydem Perakende Ve Gediz Perakende, Idc Cıo Ödüllerinde Müşteri Deneyimi Kategorisinde Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ilk kez katıldığı 13. International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO Zirvesi’nde gerçekleşen 2022 IDC CIO Ödülleri’nde Müşteri Deneyimi Kategorisi’nde, “Elektrik Abonelik Sözleşmelerinde Dijitalleşme Projesi” ile üçüncülük ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.

LPG’YE ZAM GELİYOR

Bu geceden itibaren otogazın litre fiyatına 36 kuruş zam gelecek.

Seydikemer’e Fen Lisesi geliyor

Seydikemer ‘e 20 derslikli Fen Lisesi için geri sayım başladı.

Üst Yol Çift Şerit

Fethiye halkı tarafından üst yol olarak bilinen mevkii çift şerit olarak trafiğe hizmet veriyor.

Şampiyonlardan Kaymakam Balcı’ya ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Türkiye Okullar arası “bocce” şampiyonasında 24 okul takım arasında Türkiye birinciliğini kazanan Karagedik Ortaokulu Bocce takımından Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya ziyaret.

Seydikemer’in yöresel lezzetleri tanıtıldı

Seydikemer’de "Türk Mutfağı Haftası" etkinliklerinin açılışında Türk mutfağının yöresel ve sevilen lezzetleri Saķlıkent, Tlos ve Letoon Antik Kentlerinde tanıtıldı.

Toplam 681 haber.