Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Lpg’de İndirim

Benzin ve mazot piyasasındaki dalgalanmadan sonra LPG’de 86 kuruş indirim yapıldı. İndirimin pompa fiyatlarına yansıdığı görüldü.

Çatıdaki Baz İstasyonu Yangın Çıkardı

Pazaryeri Mahallesi’nde apartmanın çatısında bulunan baz istasyonu nedeniyle yangın çıktı. Çıkan yangında depo olarak kullanılan çatı katı yandı.

TİYATRO GÖSTERİSİ VE KONSERLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

12.si düzenlenen ve geleneksel hale gelen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nin ilk gününde Fethiye Belediyesi Tiyatro Grubu’nun Aşık Gülhan-Kanto gösterisi ve Türk Halk Müziği Konseri izleyicilerden büyük alkış aldı.

Cami Mahallesi’nden Karaca’ya teşekkür ziyareti

Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak ve mahalle sakinleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Kaymakam Balcı; “En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan Helal Kazançtır”

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Fethiye Belediyesi İnönü Bulvarı’nda altyapısı biten alanlarda sıcak asfalt (BSK) çalışmasına devam ederken, aynı zamanda bulvarın hemen yan kısmında yer alan 137. sokakta ise parke çalışmaları tamamlandı.

SEYDİKEMER’DE ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR YAPILDI

Seydikemer Belediyesi ile Türk Kızılay’ı Seydikemer Temsilciliği iş birliğince öksüz ve yetimler için iftar yemeği düzenlendi.

KAYMAKAM BALCI RAMAZAN AYI’NI VATANDAŞLA GEÇİRDİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

MAVİ TUR PROFESYONELLERİ VE LÜKS TEKNELER D-MARİN GÖCEK’TE BULUŞUYOR

Akdeniz yat turizminin en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen TYBA Yacht Charter Show’un üçüncüsü D-Marin Göcek ev sahipliğinde gerçekleşiyor. 6-10 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek TYBA Yacht Charter Show’da, 60 lüks yat görücüye çıkarken 17 ülkeden ve Türkiye’den yüzlerce broker yat profesyonelleriyle bir araya gelecek.

FETHİYE’DE NURETTİN RENÇBER KONSERİ

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde Nurettin Rençber konseri gerçekleştirildi.

EŞEN’DE ŞEHİTLERE ANMA KONSERİ

Seydikemer ilçesi Eşen Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen Şehitleri Anma Konseri yoğun katılımla gerçekleştirildi.

KAYMAKAM BALCI’DAN BAYRAM MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HALK OYUNLARI EKİPLERİ KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Uluslararası Halk Oyunları Festivali kapsamında Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan, Kazakistan ve Türkiye’nin farklı illerinden Fethiye’ye gelen halk oyunları gösteri ekipleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

2. AMATÖR KÜME’DE SON HAFTA TAMAMLANDI

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 10. hafta mücadeleleri oynandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda 10. hafta karşılaşmaları oynandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

MUĞLASPOR, BAL LİGİNDE KALDI

TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme karşılaşmasında Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor karşı karşıya geldi. Muğlaspor, 17. Ve 45+1. Dakikalarda bulduğu gollerle rakibi Ortaca Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından saha içerisinde futbolcular arasındaki kavgaya yöneticiler ve taraftarlarında dahil olmasıyla arbede yaşandı.

OLTACILAR AĞ VE PARAGATLARDAN ŞİKAYETÇİ

Kıyıdan olta ile sportif anlamda balık avlayan vatandaşlar kıyının çok yakınına ağ ve paragat atan balıkçılardan şikayetçi. Kıyıya atılan ağ ve paragatların çevreye zarar verdiğini ifade eden vatandaşlar, kendilerinin de bu yüzden kıyıdan olta ile balık yakalayamadıklarından şikâyet ediyorlar.

Toplam 681 haber.