Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ÇALIŞ’TA İKİNCİ EL PAZARI

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından düzenlenen, Çalış İkinci El Pazarı’nda vatandaşlar stant açıp kullanmadıkları ve ihtiyaçları olmayan ürünleri satarak ekonomilerine katkıda bulunuyor..

YELLİCE, MAKAMINI MİNİK ERDEM'E BIRAKTI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını, sembolik olarak Erdem Işıkdemir'e bıraktı.

FETHİYE’Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren küçük fotoğrafçılara ödülleri, Beşkaza Meydanı’ndaki törende verildi. Çektikleri fotoğraflarla ilkokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Yücel, Eva Aylin Yeşil ve Eymen Kazancı ile ortaokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Bağlıca, Sümeyra Berra Erol ve Kaan Çidem ödüllerine kavuştular.

SEYDİKEMER'DE ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ VERİLDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Seydikemerli öğrencilere gönderilen satranç takımını öğrencilere hediye etti.

YAZ MEYVELERİ TEZGÂHTA

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yaz meyveleri tezgâhta ki yerini aldı.

ZEYTİNYAĞI ŞAMPİYONUNDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu 3. Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması’ndan altın madalyayla dönen üretici Mehmet Acet ve eşi Cavidan Acet Fethiye Kaymakamı Alper Balcıyı ziyaret etti.

YELLİCE’DEN 23 NİSAN MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman YELLİCE 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Yellice mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.

“22 Nisan Dünya Günü” resim sergisi

Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu ve FEFSAD’ın katkılarıyla Erasta Alış Veriş Merkezi’nde 22 Nisan Dünya Günü kapsamında ‘’Çevre Çocuk ve Ses’’ adlı resim sergisi düzenlendi.

FETHİYE BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi, İnönü Caddesi’nde BSK sıcak asfalt ve altyapı çalışmalarını sürdürürken, diğer mahallelerde de kendi ekipleriyle sathi kaplama asfalt hizmetlerine devam ediyor. Ovacık-Babadağ Caddesi ve Yarımada’da devam eden üstyapı çalışmaları bittiğinde, diğer mahallerde çalışmalar sürecek.

FETHİYE VE SEYDİKEMER İLE ÜSKÜP ARASINDA TİCARİ İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI

Fethiye ve Seydikemer ile Makedonya’nın Üsküp şehri arasında ticaretin gelişmesini sağlamak, sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket ederek rol model olmak amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) arasında imzalanan ‘Kardeş Oda Protokolü’ kapsamında görüşmelere devam ediliyor.

ÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları kapsamında Özel Fethiye Girne Koleji’nin organize ettiği kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Özgecan Anıtı’ndan başlayıp Beşkaza Meydanı’nda son buldu.

GENÇ TAHA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, katıldığı organizasyonlarda toplam 18 madalya kazanma başarısı elde eden Vali Recai Ortaokulu 7/A öğrencisi Güçhan Taha Akdağ’a hediye takdim ederek başarılarının devamını diledi.

AKDENİZLİ AKARYAKIT’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Seydikemer kurumlar vergisi rekortmeni Akdenizli Akaryakıt Taşımacılık İnşaat A.Ş’ye, Ftso tarafından teşekkür plaketi verildi.

İYİ PARTİ’DEN İFTAR

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün’de katıldı.

BELEDİYE BASKETBOL TAKIMI EVİNDE MAĞLUP OLDU

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, Ogm Ormanspor’la yaptığı mücadeleyi 88-115 kaybetti.

2. AMATÖR KÜME’DE KARŞILAŞMALAR DEVAM EDİYOR

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 9. hafta mücadeleleri oynandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda 9. hafta karşılaşmaları oynandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

Toplam 681 haber.