Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

SAKICI’DAN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

İş İnsanı Ahmet Sakıcı ve ekibi, İyi Partiyi ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette ekonomi ve ülkenin bulunduğu durum hakkında karşılıklı istişare yapıldı.

Minik güreşçiler madalya ile döndü

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Güreş Takımı U13 Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından 2 Madalya İle Döndü.

Ölüdeniz turizmcilerinden iftar yemeği

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten, çarşı esnaflarından Selamettin Yılmaz ve Ahmet Aytekin tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİNDE BİTİME 4 MAÇ KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonun bitimine sadece 4 hafta kaldı. Basketbol Süper Ligi'ne direkt çıkma konusunda en şanslı takım olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi görülürken, Akhisar Belediyespor'un gelecek sezon TB2L'de oynaması haftalar öncesinden kesinleşti. Diğer yandan, takımlar arasında play off’a katılma ve küme düşecek ikinci takım olmama yönünde kıyasıya bir mücadele sürüyor.

AĞRI DEPLASMANI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ağrı 1970 Spor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor.

CUMA PAZARI’NDA YOĞUNLUK

Üretim maliyetlerinin artması ile beraber yükselen sebze meyve fiyatları havaların ısınmaya başlaması ile düşmeye başladı. Ürün fiyatlarında yaşanan düşüş ile güneşli havayı fırsat bilen vatandaş alış veriş için Cuma Pazarı’nı tercih etti.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne iftar yemeği verdi.

5. BELGESEL GÜNLERİ ÖZER OLGUN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Fethiye Belediyesi ve Adabelenliler Derneği’ işbirliği ile düzenlenecek olan , 5. Fethiye Belgesel Günleri başlıyor. 15 Nisan’da başlayacak olan belgesel günleri 16 Nisan’da sona erecek.

5 OKULDAN “SUDA HAYAT VAR” PROJESİ

Fethiye’de E-Twinning Platformu (Avrupa Eğitim Platformu) Projesi kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine “Suda Hayat Var” konulu proje ile suyun yaşamdaki rolü aktarılıyor. Proje de Fethiye’den Yusuf İzzet Gökçe ilkokulu’ndan Sema Akdenizli, Şerife Figen Demirlioğlu, Göcek Deniz Temiz İlkokulu’ndan Ayşe Taşbaş, Sadegül Saral, Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu’ndan Fundan Günden, Ummuhan Eryiğiyit Sertkaya, Şeyda Çalışır, Yanıklar İlkokulu’ndan Rabia Yıldız, Çamköy Anaokulu’ndan Ramazan Keleş, Özel Birey okullarından Çağla Küçükbenli Arslan yer alıyor.

ZİRAAT ODASI’NDAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'yı makamında ziyaret etti.

YAŞAMAK İÇİN FETHİYE’DEN ANKARA’YA UÇTU

Kalp ve akciğer rahatsızlığı bulunan E.B.(74), Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada durumu kötüleşince ambulans helikopter ile Ankara Başkent Hastanesi’ne sevk edildi.

İNÖNÜ BULVARI’NDA BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

İNÖNÜ BULVARI’NDA BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne başlandı.

MUĞLA'DA MANSUR YAVAŞ HEYECANI

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı'nca yapılan açıklamada Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanlığı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı göreve davet etmesi bütün ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da büyük bir heyecan yarattığı belirtildi

2. AMATÖR KÜME’DE KARŞILAŞMALAR DEVAM EDİYOR

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 8 hafta mücadeleleri oynandı. 6 takımın mücadele ettiği A grubunda 8. hafta karşılaşmaları oynandı. Sonuçlar ise şu şekilde;

FETHİYE BELEDİYESPOR ANKARA’DAN MAĞLUP DÖNDÜ

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, deplasmanda TED Ankara Kolejliler ile karşılaştı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 94-78 kaybetti.

Toplam 681 haber.