Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, İlköğretim Öğrencilerini “Enerjinle Gelecek Senin” Projesiyle Sanal Gerçeklik Deneyimi İle Buluşturuyor

Ege Bölgesinde yaşayan 2.500 ilköğretim öğrencisinin, Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Young Guru Academy (YGA) iş birliği kapsamında, “Enerjinle Gelecek Senin” sloganıyla çocukların küçük yaştan itibaren enerji tasarrufunu deneyimleyerek öğrenmelerini ve benimsemelerini sağlayacak.

Ekonomi Bayramı Da Vurdu

Fethiye’de geçen yıllarda dini bayram tatillerinde yaşanan yoğunluğunun olmaması dikkat çekti. Ekonomik sorunlar ve hava koşulları nedeni ile Fethiye eskisi gibi kalabalık geçmedi.

İyi Parti İlçe Başkanlığında Bayramlaşma Programı

Fethiye İyi Parti İlçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergün, İyi Parti İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe katılarak yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bayramlaştı.

Gazeteciler Bayramlaştı

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş ve Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener tarafından düzenlenen programda basın mensupları bayramlaştı.

GAZİLER DERNEĞİNE BAYRAM ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ramazan Bayramı sebebiyle Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

PAZARDA BAYRAM SAKİNLİĞİ

Her hafta kurulan Salı Pazarı bu hafta Ramazan Bayramı’nın 2. Gününe denk gelmesi nedeni ile geçmiş haftalara göre daha sakindi. Bir çok pazarcının tezgahını açmadığı pazarda fiyatlarda bazı ürünlerde daha uygundu.

AK PARTİ SEYDİKEMER BAYRAM İÇİN BULUŞTU

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı ve Seydikemer Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programında AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, partililer ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP Muğla Eski Milletvekili Sami Gökmen, CHP’li Meclis Üyeleri ve partililer Ramazan Bayramı sebebiyle bayramın birinci günü parti binasında bayramlaştılar.

Depoda Yangın

Tarım arazisinde kullanılan depoda yangın çıktı. Çıkan yangın Fethiye İtfaiye Grup Amirliği tarafından müdahale edilerek söndürüldü.

Arife Günü Mezarlık Ziyareti

Arife günü vatandaşlar mezarlıklara giderek vefat etmiş yakınlarına dualar ederek çiçek bıraktılar.

Küçük Enes Sevenlerini Üzdü

Bayram tatili için ailesi ile birlikte Fethiye’ye gelirken, Manisa’nın Akşehir ilçesinde annesi Ülkü Günlü’nün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü hayatını kaybetti. Günlü’nün cenazesi sevenlerinin göz yaşları eşliğinde Bozyer Mahallesinin Karamersin Hamza mezarlığına toprağa verildi.

Şampiyonları Çiçeklerle Karşıladılar

Yunanistan’ın Rodos Adası’nda 20 ve 30 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasına katılan öğrenciler Avrupa şampiyonu olarak döndü.

CHP’den Beşkaza Meydanı’nda İftar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından hayırseverlerin desteği ile Beşkaza Meydanı’nda iftar programı düzenlendi.

BAŞKAN OTGÖZ'DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CUMHUR İTTİFAKI SEYDİKEMER'DE DAYANIŞMA SERGİLEDİ

Seydikemer'de Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları, düzenlenen iftar programında buluştu. İftar programında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Cumhur İttifakı'nın tüm ittifaklara karşı dimdik ayakta durduğu ve 2023 seçimlerine sağlam adımlarla hareket edecekleri mesajı verdiler.

BAŞKAN VEKİLİ CÜCEOĞLU BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Erdem Can Cüceoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve beraberinde İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Mustafa Mesut Doğan belediye personeli ile bayramlaştı.

Toplam 685 haber.