Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sıfırdan Başladılar, Sanat Yaptılar

Dünya Çevre Haftası nedeniyle Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler farkındalık yaratmaya devam ediyor. Fethiye Belediye Hizmet Binası Önü’nde düzenlenen “Sıfırdan Başlıyoruz” ve “Ekosanat” Sergisi büyük ilgi gördü.

Üniversite Öğrencileri Mezun Oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Ali Sıtkı Mefaret Koçman MYO ve Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri Beşkaza Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle mezun oldular.

Başkan Çıralı’ya Spora Yaptığı Katkılardan Dolayı Plaket Verildi

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, kuruma ve ilçe sporuna yaptığı katkılardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür plaketi verdi.

‘Eşofmanlı Virüsler’ Alkış Topladı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro gösterisi düzenlendi.

Pazar Yoğunluğu Devam Ediyor

Fethiye’de her Salı ve Cuma günü kurulan halk pazarı, turistlerin de katılımıyla yoğun bir şekilde geçiyor. Ürün fiyatlarının normal olduğunu söyleyen esnaflar işlerinden memnun olduklarını dile getirdi.

Kaymakam Balcı, Muhtarlar Ve Daire Amirleri İle Toplantı Yaptı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, muhtarlar ve daire amirleri ile Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda toplantı yaptı.

Kumburnu’nda Cıngar Rüzgârı Esti

Fethiye Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında, Kumburnu Plajı’nda Cıngar adlı müzik grubu sevenleri ile buluştu.

Türk Halk Müziği Konseri Büyük Alkış Aldı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Koro Ve Orkestra Ekibi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

İyi Partiye katılımlar artıyor

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından partiye yeni katılan üyeler için rozet takma töreni gerçekleştirdi.

Öztürk, Mayıs ay’ı değerlendirmesi yaptı

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ak Parti İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısında Mayıs ayı değerlendirmesi yaptı. Yapılan değerlendirmede Öztürk; altyapı, eğitim, konut fiyatları, Fethiyespor ve hakkında çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

TİYATRO OYUNU BÜYÜK ALKIŞ ALDI

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fethiye Belediyesi katkılarıyla FETAV Yaratıcı Drama Grubu tiyatro oyunu düzenledi.

FETHİYE’DE LGS SINAVI’NA 2016 ÖĞRENCİ KATILACAK

Fethiye’de Liseye Geçiş Sınavı (LGS) pazar günü yapılacak. Fethiye’de LGS’de 2 bin 016 öğrenci sınav için ter dökecek. Sınavda toplam 120 salonda 377 öğretmen ve idareci görev alacak.

ADD’NİN YENİ BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, Bahriye Üçok Parkı’nda bulunan yeni dernek binasının açılışını törenle gerçekleştirdi.

Seydikemer TDİOSB’de Dev Adım

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) öncülüğünde Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’nde kurulacak Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesi, tüzel kişilik kazanarak Türkiye’nin 33’üncü tarıma dayalı organize sanayi bölgesi oldu. 1200 dekar alan üzerinde 40 bin büyükbaş hayvan kapasitesine sahip olacak projenin 2500 kişiye istihdam sağlayacağını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Çok önemli bir süreci daha tamamlayarak inşaat aşamasına bir adım daha yaklaştık. Dev bir yatırımı bölgemize kazandırıyor olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Oda üyesi zeytinyağı imalatçısı firmalarla katıldığı Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı ve Ulusal Zirvesi başladı. FTSO, zeytinyağı imalatçısı Oda üyeleri ve üretici kooperatifleri, fuarda bölgenin zeytin ve zeytinyağının tanıtımını yaptı.

Çeşit Bol Fiyat Ucuz

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte meyve ve sebze fiyatlarında düşüş yaşanmaya devam ediyor.

Toplam 685 haber.