Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kursiyerlerden Batı Müziği Konseri

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde konser programı düzenlendi.

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı FTSO'yu Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. FTSO heyetinin, Kaymakam Balcı’ya çalışmalar ve projelerde gelinen son durum hakkında bilgi verdiği ziyarette, 31 Mayıs tarihine çekilen inşaat yasakları ile ilçedeki ticari, turistik faaliyetlerin huzur ve güven ortamında yürütülmesine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Benzin Ve Motorin Durmuyor

Fethiye’de benzinin litre fiyatı 1 Haziran gecesi yapılan zamla 26,53 liraya, motorinin fiyatı ise 26,21 liraya ulaştı. Otomobil deposunu doldurmak 1300 lirayı buldu.

Ücretsiz Eğitim İçin Mücadele “Sağlıklı Bir Yaşam Her Öğrencinin Hakkı”

Öğrenci Veli Derneği Muğla Şubesi Fethiye temsilcileri tarafından tüm çocuklara laik, bilimsel, kamusal, parasız eğitim için mücadele verdiklerine dair basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada “Çocuklarımızın sağlıklı ücretsiz ve erişilebilir suya kavuşması için merkezi ve yerel yönetimlerin ortaklaşa çalışması beklenmekte bununla ilgili bir projenin hayata geçirilmesi acilen sağlanmalıdır” denildi.

Özel Öğrencilerden “Hosgeldin Yaz” Partisi

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri ve Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencileri Büyük Samanlı Koyu’nda “Hoş geldin Yaz” Partisi verdiler.

Göcek Koylarının Geleceği Bilimsel Ve Hukuksal Olarak Çalıştayda Ele Alınacak

Dünyaca ünlü Göcek koylarının korunması ve yönetilmesine ilişkin çözüm modeli, 18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenecek, ‘Fethiye Körfezi, Göcek/Dalaman Koylarının Korunması ve Yönetimi Çalıştayı’nda ele alınacak. Mapa ve şamandıra kurulum ihaleleri büyük tepki çeken Göcek koylarındaki son durumun bilim ve hukuk ışığında analiz edileceği çalıştay Türkiye’nin önde gelen deniz bilimcilerini ve hukukçularını bir araya getirecek.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri başladı.

Haziran Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında yapıldı. Birisi gündem dışı olmak üzere 12 maddenin görüşüldüğü toplantıda maddeler oy birliği ile geçti.

Mavi Yeşil Okullar Saklıkent’te Buluştu

Seydikemer’de ‘Mavi Yeşil Okullar Saklıkent’te Buluşuyor’ etkinliğinde öğrencilerin atık malzemelerden tasarladığı ürünler büyük beğeni topladı.

FTSO, Üyeleriyle Birlikte Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı’na Katılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı ve Ulusal Zirvesi’ne, Oda üyesi zeytinyağı imalatçısı firmalarla katılacak.

Yargıtay 1. Başkanı Mehmet Akarca Ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Vali Orhan Tavlı’yı Ziyaret Etti

17. Türk Ceza Hukuku Günleri için Muğla’ya gelen Yargıtay 1. Başkanı Mehmet Akarca ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ve beraberindeki heyet Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Erasta Avm’de Resim Sergisi

Fethiye Şehit Feramil Ferhat Kaya Ortaokulu tarafından Erasta AVM’de resim sergisi programı düzenlendi.

AK Parti’den İstifa Eden Meclis Üyesi İyi Parti’ye Geçti

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ayşe Çiftçi geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ak Parti’den istifa eden Ayşe Çiftçi İyi Parti’ye geçti. Ayşe Çiftçi,’yi İyi Parti’li yapan rozeti İyi Parti Genel merkezi’nde Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Hukuk Semineri Sona Erdi

T.C. Yargıtay Başkanlığı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ceza Hukuku ve Kriminoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi, İstanbul Kültür Üniversitesi Ceza Hukuku Araştırma ve Uygulama Merkezi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Türk Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen 17 Türk Ceza Hukuku Günleri’nin son günü Lykia Otel Göcek’te yapıldı.

17 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

17 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Kaymakam Alper Balcı’nın hayırlı olsun dilekleriyle açıldı.

Benzin Ve Motorine Yine Zam Geliyor

Benzinin litre fiyatı bu geceki zamla 26 lirayı, motorinin fiyatı ise 25,50 lirayı geçecek. Otomobil deposunu doldurmak 1300 lirayı aşacak.

Toplam 685 haber.