Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Karayiğit, “Fethiye bakirliğini kaybetti”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit Fethiye’de hızla ilerleyen kaçak yapılaşmaya dikkat çekerek, “Toprak olmadığı zaman çiftçi, köylü üretmezse herkes aç kalır. Betonun yenmeyeceğini o zaman öğreniriz” dedi.

Cips kutusunda kokain

Fethiye’de uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda cips kutusu içerisine yerleştirilmiş 90gr kokain ele geçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden ikisi tutuklanırken bir kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kansız, " İktidar milletin açlığından sefaletinden habersiz"

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yaptığı Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız iktidarı eleştirdi. Kansız iktidarın yangın çıkan alanları satmaya çalıştığını ve milletin açlığından sefaletinden haberi olmadığını ifade etti.

Fethiyespor Modafen’e hazırlanıyor

Türkiye Futbol Ligi 3.Lig 3.Grup’ta lider olan Fethiyespor Pazar günü saat 13.00’da deplasmanda oynayacağı Modafen maçının hazırlıklarına yaptığı sabah antrenmanı ile devam etti.

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi 52 yaşında

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesinin 52. Yıl dönümü nedeni ile Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir basın açıklamasında bulundu.

Çiftçi üretim maliyetinin altında eziliyor

Fethiye ve çevresinde örtü altı ve açık alanlarda üretim yapan çiftçiler fiyatların düşüklüğünden dert yanıyor. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit çiftçilerin çok zor dönemlerden geçtiğini belirterek, ürettikleri ürünlerin maliyetin altına satıldığını ve hiçbir kazanç elde edemediklerini ifade etti.

Abalı Hukuk Bürosu hizmette

Fethiye’de hizmete başlayan Abalı Hukuk Bürosu’nun açılış törenine yoğun bir ilgi oldu. Fethiye, Seydikemer ve bölgenin iş ve siyaset dünyasından davetlilerin yer aldığı etkinlik; renkli görüntülere sahne oldu.

Mimarlar Odası’ndan kaçak yapı açıklaması

Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak Fethiye ve çevresinde bölge için büyük sorun teşkil eden kaçak yapılar ile ilgili açıklama yaptı. Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Binası’nda yaptığı açıklamada Solak kaçak yapıların büyük sorun olduğunu yetkililerin bir an önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini belirtti.

Başkan Yellice’den afetler ile ilgili açıklama

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice 2021 Afet Farkındalık ve Eğitim Yılı ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu. Afetlerin toplumsal bir mesele olduğunun altını çizen Başkan Yellice, “Afetler; Devletimizi, milletimizi ve vatanımızın her bir karış toprağını ilgilendiren milli bir meseledir. Her milli meselede olduğu gibi Ülkü Ocaklarımızın her bir neferi, afet öncesinde ve sonrasında da Devletimize, milletimize ve vatan topraklarına her türlü desteği ve yardımı kuşkusuz sunacaktır” dedi.

Belediyeden ücretsiz şeker taraması

Dünya Diyabet Günü’nde diyabet hastalığına dikkat çekmek amacı ile Fethiye Belediyesi tarafından ücretsiz şeker taraması yaptı.

Dinçel, “Kazanmak her şeyden önemli”

3.Lig 3.grupta aldıkları galibiyetler ile şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, evinde konuk ettiği Çankayaspor’u 1-0 yendi. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundu.

Fethiyespor’un Güvenlik Ordusu

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Fethiyespor’un iç saha maçlarında saha içinin güvenliğini sağlamak için özel güvenlik güçleri görev yapıyor.

Dolar tüm zamanların rekorunu kırdı! 1 dolar 10 TL’yi gördü

Türk Lirası karşısında yükselişini hızlandıran dolar, 10 lirayı ilk kez geçti. Gram altın ise 600 lirayı görmesiyle tüm zamanların rekorunu kırdı.

Başkan Öztürk, muhtarlarla buluştu

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Fethiye’de “Geleceğe nefes”

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes 252 Milyon Fidan” kampanyası kapsamında Fethiye’de yaz aylarında yanan bölgede 5 bin adet fidan dikildi.

Kahraman Şiiri duygulandırdı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı’nda Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencisi Utku öz’ün seslendirdiği Fazıl Hüsnü Dağlarca’Nın Kahraman adlı şiiri törene katılanları duygulandırdı.

Toplam 685 haber.