Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Dünya’da Düşen Altın Fiyatları Türkiye’de Yükseliyor

Doların 16 TL seviyesini aşmasının ardından altının ons fiyatının Dünya piyasasında düşmesine rağmen değer kazanması sonrasında altının gram fiyatı 974TL seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.578 lira, cumhuriyet altını da 6.522 liradan satılıyor.

Akaryakıta Yeni Zam Yolda

Rusya ve Ukrayna Savaşı devam ederken brent petrol fiyatlarında meydana gelen dalgalanma akaryakıt fiyatlarında da sürekli değişkenlik yaşanmasına neden oluyor. Vatandaşlarda artık akaryakıt fiyatlarında sürekli yaşanan zam haberlerini takip etmekte zorlanıyor. Yaşanan bu değişkenlik nedeni ile gece yarısından itibaren benzine 1,43 lira, motorine ise 1,38 lira zam gelmesi bekleniyor.

Cep Telefonlarına Zam Yolda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre TRT bandrol ücretleri yüzde 10’dan yüzde 12’ye, akıllı kol saatlerinde yüzde 8 olan oran yüzde 14’e, bilgisayar ve tablette ise yüzde 2 olan oran yüzde 4’e yükseltildi. Alınan bu karar cep telefonlarına zam olarak yansıyacak.

FTSO’NUN İLK YARDIM EĞİTİMİNE KATILAN 26 KİŞİ SERTİFİKA ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘İlk Yardım Eğitimi’ne katılarak düzenlenen sınavda başarılı olan 26 kişi, 3 yıl geçerli ‘İlk Yardımcı Sertifikası’ almaya hak kazandı.

ESENKÖY EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

Esenköy Mahallesi Belediye Sosyal Tesisleri’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cezağ, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Esenköy Mahalle Muhtarı Osman Balcı’nın katılımıyla El Sanatları Sergisi açıldı.

FETHİYE’DE ‘TÜRK MUTFAĞI HAFTASI’ ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) katkıda bulunduğu Fethiye’deki Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunu gösterileri ve yerleşik yabancıların katıldığı Türk yemekleri yarışması düzenlendi.

FTSO Mayıs Ay’ı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ‘Ekonomide 2021 Yılı ve 2022 Yılı Değerlendirmesi’ konulu sunum yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Marangoz, son 3 yılda yaşananları takip etmekte zorlandıklarını belirterek küresel ekonomik veriler, pandemi ve kuraklıkla birlikte olağanüstü bir dönemden geçtiklerinin altını çizdi.

Türk Mutfağı Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Fethiye’de 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası çerçevesinde kutlamalar gerçekleştirildi.

Salı Pazarına İlgi Yoğun

Fethiye’de havanın 30 dereceye kadar ulaşmasıyla hem Fethiye’de yaşayan hem de turistlerin ilgisi Salı Pazarı oldu.

Fethiye’de Şampiyonluk Coşkuyla Kutlandı

Fethiyespor - İçel İdmanyurdu maçının tarafsız sahada oynanmasından ötürü Ankara’ya gidemeyen Fethiyespor taraftarları, şampiyonluk penaltısından sonra Fethiye sokaklarına akın ederek davul ve zurnalarla büyük sevinçle gelen şampiyonluğu kutladı.

Fethiye Festivali Resim Sergisiyle başladı

12. Fethiye Festivali, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde resim sergisiyle başladı.

Şimşekler 2. Lig’de

Üçüncü lig Üçüncü grup final maçında İçel İdmanyurdu’nu penaltılarda 5-4 yenen Fethiyespor ikinci lige yükseldi.

Eğitim İş Sendikasından yüksek kiralara tepki

Eğitim İş Sendikası Fethiye Temsilcisi İstem Altınçekiç tarafından yükselen kiralarla ilgili basın açıklaması yapıldı.

Yağmur sonrası güneş açtı

Fethiye’de 22 Mayıs Pazar günü etkili olan sağanak ve gök gürültülü yağış, yerini Pazartesi günü güneşli ve mevsim normalleri üstüne sıcaklığa bıraktı.

Yiğit Beton’dan Fethiyespor’a tam destek

Yiğit Beton, Fethiyespor’u desteklemek için tüm personeli ile Ankara yolunda.

Çalışmalar hızla devam ediyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor.

Toplam 685 haber.